CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Sølvbryllup

Skal du holde sølvbryllup? Design selv din invitasjon her!

  • Mange formater
  • Muligheter for effektlakkbehandling
  • Flere forskjellige papirkvaliteter
fra 219.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

  • Foldekort: Klassisk, 13x18 cm, kvadratisk og XL (høy og tverrformat)
  • Fotokort: Klassisk, kvadratisk og XL
  • Postkort: Klassisk og XL

Materiale:

  • Matt papir, uten struktur
  • Blankt papir, uten struktur
  • Strukturpapir, skinnende og med struktur

Sølvbryllupsinvitasjoner

Sølvbryllupsinvitasjoner med flotte bilder

Invitasjoner til sølvbryllup er noe ganske spesielt. Å ha vært gift i 25 år skal feires på ordentlig vis, og invitasjonene til sølvbryllupet er noe av det første som skal lages. Her hos Cewe kan du selv designe invitasjonene, så de blir som du vil ha dem. Du kan få trykket ditt eget bilde raskt og enkelt. Du trenger bare finne innbydelsen du vil lage, laste opp bildet du vil ha trykket på, skrive invitasjonen og bestille på nettet.

Tekst til sølvbryllupsinvitasjonen

Hva skal man skrive i innbydelsene? Det trenger egentlig ikke være så mye, bare den viktigste informasjonen, så gjestene vet hva de er invitert til, når og hvor.

Det kunne for eksempel være følgende:

I anledning av sølvbryllupet vårt, vil det glede oss å se Søren og Marianne til middag og fest på Kroen, 27. november kl. 19. SU. 20. november.

Vennlig hilsen Susanne og Morten

Mer trenger det ikke å stå.

Du kan også lage invitasjonene dine på vers, eller lage morsomme invitasjoner. Det er helt opp til deg. Da trenger du bare sørge for å lage en flott invitasjon med det beste bildet av deg og din bedre halvdel.

Ferdigtrykte invitasjoner eller personlige og hjemmelagde invitasjoner til sølvbryllupet? Fordelen ved hjemmelagde invitasjoner til sølvbryllupet er at det blir en veldig personlig invitasjon. Det er noe spesielt ved å få en innbydelse hvor designet er unikt og kvaliteten helt på topp. Mange nyter faktisk også å sitte ved pc-en og være kreative på en annen måte enn med strikketøy og saks og lim.

Hvis du ikke liker hjemmelagde sølvbryllupsinvitasjoner av den ene eller annen slags, kan du selvfølgelig alltid kjøpe noen ferdiglagde invitasjoner i nesten alle supermarkeder og bokhandler.

Sånn lager du den riktige stemningen til sølvbryllupet

Nøkkelordet er selvfølgelig sølv. Den fargen kan du la gå igjen i bordpynten og pådekkingen til festen. Sølvfargede servietter kan du finne i de store varehusene eller på nettet, men sølvfargede blomster er nok litt vanskeligere å få tak i. Derfor kan du alliere deg med en god sprayfarge! Stort sett alt i naturen man kan bruke som bordpynt ser flott og veldig dekorativt ut når det sprayes med sølv. Kanskje du skal gjøre det selv, kanskje du har noen kreative mennesker i familien eller vennekretsen som kan hjelpe deg. Ellers må du i kontakt med en blomsterhandler.

Det er også tradisjon for at sølvbruden pynter seg med sølvsmykker. Det kan både være smykker, armbånd osv., og kanskje sølvbruden har fått et vakkert sølvsmykke av mannen sin i gave? Hvis du ikke liker sølvsmykker så godt, finnes det også for eksempel fine hårspenner i sølv, sølvvesker osv.

Har du fått en sølvbryllupsinvitasjon?

Skal du ikke selv ha sølvbryllup, men er i stedet invitert til sølvbryllup? Da er det også litt som skal forberedes, blant annet må du finne ut av hva sølvbryllupsparet skal ha i gave. Noen velger å gi en felles gave, andre å gi en personlig gave til dem hver. Det første er nok det vanligste, så ta en kikk på fotogavene våre og se om du kunne bli inspirert til å gi dem en personlig gave i eget design og med fine bilder på.

For å holde den røde tråden, eller den sølvfargede tråden, gjennom sølvbryllupsfesten, kan du også lage både bordkort og menykort i samme stil som du lagde sølvbryllupsinvitasjonene.

Slutt med brudevals som dere danset for 25 år siden til bryllupet deres, og ikke et øye vil være tørt.

Vil dere invitere til sølvbryllup på en helt annen måte?

Det er selvfølgelig også noen ektepar som av en eller annen grunn ikke har lyst til å holde en stor sølvbryllupsfest. Noen vil bare helst ut og spise, bare de 2 sammen eller med den aller nærmeste familien. Andre velger å invitere barn, svigerbarn og barnebarn på en ferie hvor man kan være sammen ordentlig, slappe av og nyte hverandres selskap. Sånn kan man selvfølgelig også feire det, og når dere har overstått den gode og koselige middagen eller har kommet hjem fra reisen, er det opplagt å lage en CEWE FOTOBOK eller et fotoalbum med alle de bildene dere sikket har tatt. Da har du også en fantastisk gave til ham eller til gave til henne du har vært gift med i 25 år.

Uansett om du skal ha sølvbryllup eller er invitert til et, god fornøyelse!