Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Laster inn..

Lag fine påskekort med dine egne bilder

Send en påskehilsen til venner og familie med fine påskekort du har laget selv

Å sende et påskekort er å sende en koselig liten hilsen til en du er glad i. Her hos CEWE kan du lage flotte påskekort i mange forskjellige utforminger, alle med ditt eget bilde trykket på. Når du lager påskekort på den måten, får du personlige og individuelt utformede kort til dem du gjerne vil sende en påskehilsen til. Og hvem vil ikke gjerne ha et personlig kort istedenfor et ferdig kort fra butikken? Vis dine kjære at du tenker på dem – send dem et koselig, personlig påskekort med bilde.

Påskekort med dine egne bilder – så enkelt lager du dem

Det er faktisk ganske enkelt å lage et påskekort med dine egne bilder. Du kan lage dem direkte på hjemmesiden vår eller i vårt gratis fotoprogram. Her kan du også lage flotte invitasjoner til konfirmasjon og bryllup, dåpskort, takkekort mm. Det er forskjellige måter å lage påskekortene dine på, her får du én av dem:

• Begynn med å ha det eller de bildene du vil bruke til påskekort klare. • Gå inn på siden vår med deko prints, her kan du nemlig designe kort • Velg om du vil lage påskekortet i fotoprogrammet vårt eller direkte på siden • Skriv hilsenen din på påskekortet og sett inn bildet ditt

Voilá – så enkelt er det. Du kan også bestille kort med 10 stk. hvis du skal sende flere påskehilsener. Det er forskjellige størrelser og formater å velge mellom samt diverse søte og fine maler.

Hvem kan du sende påskekort til?

La barna være med på å lage påskekort og send et til besteforeldrene eller til en lekekamerat Har du en god venninne du ikke ser så ofte? Send henne en personlig hilsen i form av et påskekort. Kanskje du har et bilde av henne lagret på telefonen, eller kanskje du har et søtt eller morsomt bilde av dere to sammen som du kan sette på kortet. Sjekk hvem du utveksler julekort med. Kanskje dere skal lage en ny tradisjon med å sende påskekort til hverandre? Du begynner!

Send et påskekort – som postkort

Du kan også velge å sende et postkort som påskekort med direkte levering til mottakeren. Velg et påskemotiv eller pynt kortet med gule farger og påskeblomster, søte lam eller det som minner deg om påske. Skriv inn påskehilsenen din og la oss få sende kortet til mottakeren.

Påskekort-idéer

Du kan selvfølgelig også lage helt tradisjonelle påskekort, hvor du limer på påskeegg, harer og kyllinger og setter sammen ditt helt egne fine påskekort av papp og andre materialer. Mange voksne synes det er koselig og avslappende å sitte og pusle med papirklipping, og hvis ikke er det en fin aktivitet å gjøre med barna. Påskekortene våre er annerledes, for du kan få et av de fine bildene dine trykket direkte på kortet. Men du kan også, som med de tradisjonelle påskekortene, leke med farger, pynt osv. Her er det bare på pc-en istedenfor med saks og lim, men vi har også mange forskjellige maler og clip arts, så du kan lage kort som passer til alle anledninger. Sjekk ut de mange forskjellige kortene du kan lage med dine egne bilder, som for eksempel:

Save the Date kortBryllupsinvitasjoner, konfirmasjon osv. • Bursdagskort • Kort til morsdagen

Og mye annet.

Ellers kan du bruke påskehilsenen på samme måte som du bruker julekort: Send en hilsen til en du er glad i. Fortell litt om hvordan det går, spør eventuelt om dere snart skal møtes og ønsk dem en god påske med avslapping og familiebesøk til den store påskelunsjen.