CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Dåpskort

Lage et personlig dåpskort til dåpen

  • Stilige designmaler
  • Fine Art matt papir
fra 99.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

  • 13 x 18 cm
  • 20 x 20 cm
  • 20 x 30 cm

Materiale:

Kvalitetstrykk på 305 g/m² Fine Art matt papir

Lage søte dåpskort

Er du på jakt etter søte og personlige dåpskort til dåpen? Se her hvordan du lager fine dåpskort med bilder du har tatt selv av dåpsbarnet.

Når et lite nytt familiemedlem får navnet sitt, skal det selvfølgelig feires. Hvordan man velger å feire det, er litt forskjellig, men de fleste nybakte foreldre velger enten å sende ut dåpsinvitasjoner eller å ha navngivningsfest for det lille barnet.

Det er forskjellig hvordan man feirer dåp, men én ting er sikkert: Det lille barnet skal feires med gaver, og på gaven skal det være et dåpskort. Mange synes det er litt kjedelig med de ferdigtrykte, små kortene til en så stor ting som en barnedåp. Det har vi løsningen på her, så det er bare å lese videre.

Hjemmelagde dåpskort

En søt dåpsgave skal selvfølgelig også ha et søtt dåpskort med. På den måten kan foreldrene huske hvem gaven var fra, og den lille kan lese alle de søte hilsenene hun eller han har fått på dåpskortene når barnet blir litt større. Dåpskort er fine minner fra en stor dag for et lite barn og de stolte foreldrene.

Hvis du gjerne vil gjøre litt ekstra ut av dåpskortet, kan du lage det på en av CEWE fotostasjonene våre! Her kan du velge mellom flere designmaler, og ja, det er også koselige og søte kort som passer til en dåp. Du kan få ditt eget bilde trykt på kortet og selv formulere teksten som skal trykkes på. Det blir et veldig søtt, hjemmelaget dåpskort som ikke ser ut som de andre, og som helt sikkert vil bli tatt vare på og vist til den lille når hun eller han har blitt litt større. Du finner en CEWE Fotostasjon i utvalgte butikker hos fotopartnerne våre, Elkjøp og Cameraringen.

Dåpskortet printes ut med en gang

Hvis du har et søtt babybilde av den lille på telefonen din, kobler du bare telefonen til fotostasjonen og følger veiledningen på skjermen. Maskinen printer ut dåpskortet når du har designet det ferdig og satt inn bildet ditt. Det blir også printet ut en kvittering, som du tar med til kassen hvor du betaler for kortet ditt.

Husk at kort og innbydelser du printer fra fotostasjonene våre er av samme høye kvalitet som bilder som fremstilles på vårt supermoderne fotolaboratorium.

Tekst til dåpskortet

Hva kan man skrive på dåpskortet? Det er den alltid sikre hilsenen: Til Victoria fra tante. Kort og godt, ikke noe tull, og det er absolutt ingenting å være i tvil om. Den hilsenen kan du velge til dåpskortet ditt hvis du liker den. Andre vil kanskje synes det er litt for kort og kanskje også bittelite upersonlig. Da kan man fylle inn litt mer tekst og for eksempel skrive noe i denne stilen:

Hei Victoria,

Tante og onkel gratulerer deg med dåpsdagen din, og vi ønsker deg alt godt i fremtiden.

Kjærlige hilsener fra familien i Drammen

Da er det litt mer tekst på. Noen er helt i den andre enden og vil gjerne skrive en litt lenger hilsen på dåpskortet, som så forhåpentlig blir tatt vare på så barnet kan lese det når det har blitt større. Da kan man for eksempel skrive noe i denne stilen:

Kjære Victoria

Gratulerer med denne store dagen, dåpen din, hvor du får ditt flotte navn. Du er nok selv likeglad og ligger i barnevognen din og sover søtt, helt uvitende om den store festen som blir feiret for deg. Men vi er allikevel glade for at vi har fått lov til å feire deg sammen med dine fine foreldre, og vi ønsker deg alt det beste gjennom hele livet.

Mange kjærlige hilsener fra tante og onkel

Velg den stilen du liker best og som best representerer deg.

Det var dåpskortet. Men hva med gaven til barnedåpen, har du den klar? Hvis ikke har vi noen gode forslag, så les videre her.

Forslag til gaver til dåpen

Hvilket lite barn er ikke glad for bamser og myke plysjdyr? Dessverre drukner de nok raskt i mengden. Men det vil denne søte og myke bamse med bilde på garantert ikke! Finn et fint bilde av det lille dåpsbarnet og få det trykket på bamsens T-skjorte, så er det nesten garantert at yndlingsbamsen er i hus.

En annen populær dåpsgave er en fotopute eller et flott krystallfoto, selvfølgelig med et fint bilde av dåpsbarnet.

Der er også mange som velger å gi gaver som kan brukes når barnet blir litt større. Her kan du ta en kikk på bildelotto med egne bilder. Det er alltid populært, og barna elsker at bildene på kortene er av dem selv som baby, mamma og pappa, Fido, Mons og resten av familien.

Hvis du er en ordentlig god gjest, lager du en fotobok til de trøtte foreldrene når alle festlighetene er sover. Her kan du sette inn bilder fra selve dåpen og fra middagen etter, av gjestene, gavebordet og selvfølgelig av det lille dåpsbarnet.

God fornøyelse!