Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Preisliste wird geladen...

Kan du bestille en fotobok med rask levering?

Ja, vi er konkurransedyktige på alle leveringstider i Norge.

Hvor raskt du får levert fotoboken din er avhengig av hvor i Norge du bor. Som du kan se på kartet øverst på denne siden har vi delt Norge inn i 3 soner, hvor sone 1 ligger lengst mot sør, og sone 3 lengst mot nord. Vi har mulighet for å levere raskest i sone 1. Her kan du for eksempel få levert en CEWE FOTOBOK liten innen kun 4-5 hverdager, lag den i foto-appen vår. Eller lag en Pure i app’en CEWE FOTOBOK Pure, med kort leveringstid.

Mindre fotobøker kan leveres raskest

I tillegg til sonen er leveringstiden også avhengig av fotoboken du velger å bestille. Lag f.eks. en CEWE FOTOBOK Mini og Liten, den blir levert innen 6-9 hverdager, alt etter hvor du bor.

Rask levering – også av store fotobøker

Vi har ofte rask levering av fotobøker, faktisk opplever vi ofte at de blir levert raskere enn lovet! Så snart du har lagt fotoboken din i handlekurven og har klikket bestill, er den sendt til trykk! Alt skjer digitalt, så du kan ha fotoboken din i hendene så raskt som mulig.

Men det er enkelte som har en litt lenger leveringstid. Det dreier seg blant annet om fotobøker trykket på høyglanspapir og fotobøker med den flotte effektlakken. Men det skal du ikke la deg holde tilbake av, du må bare starte i god tid. Da har du også mulighet for å bruke de superfine effektene på fotoboken din. Og når du lager fotobøker i programmet vårt, må du opprette deg som kunde; dermed blir fotoboken din eller annet fotoprodukt lagret, og du kan jobbe med det over flere dager.

Vi håper du blir glad for din CEWE FOTOBOK!