Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Preisliste wird geladen...

Priser og leveringstider for CEWE FOTOBOK

Ja, vi er konkurransedyktige på alle leveringstider i Norge.

Hvor raskt du får levert fotoboken din er avhengig av hvor i Norge du bor.Vi deler Norge inn i 3 soner, hvor sone 1 ligger lengst mot sør, og sone 3 lengst mot nord. Vi har mulighet for å levere raskest i sone 1. Her kan du for eksempel få levert en CEWE FOTOBOK Stor med digitaltrykk standard innen kun 4-5 hverdager, den kan du lage i foto-appen vår.

Mindre fotobøker kan leveres raskest

I tillegg til sonen er leveringstiden også avhengig av fotoboken du velger å bestille. Lag f.eks. en CEWE FOTOBOK Kompakt kvadratisk eller Stor, med digitaltrykk standard, den blir levert innen 6-9 hverdager, alt etter hvor du bor. Unngå å legge til effektlakk hvis du har det svært travelt, da det tar 1 dag ekstra i trykkeriet.

Fotobok med rask levering

Vi har ofte rask levering av fotobøker, faktisk opplever vi ofte at de blir levert raskere enn lovet! Så snart du har lagt fotoboken din i handlekurven og har klikket bestill, er den sendt til trykk hos vårt toppmoderne fotolaboratorium i Tyskland! Alt skjer digitalt, så du kan ha fotoboken din i hendene så raskt som mulig, og du kan være helt sikker på at vi gjør det vi kan for å produsere fotoboken din raskest mulig.

Rask levering – også av store fotobøker

Men det er enkelte som har en litt lenger leveringstid. Det dreier seg blant annet om fotobøker trykket på høyglanspapir og fotobøker med den flotte effektlakken. Men det skal du ikke la deg holde tilbake av, du må bare starte i god tid. Da har du også mulighet for å bruke de superfine effektene på fotoboken din. Og når du lager fotobøker i programmet vårt, må du opprette deg som kunde; dermed blir fotoboken din eller annet fotoprodukt lagret, og du kan jobbe med det over flere dager.

Vi leverer raskt, men start likevel på fotoboken i god tid

Rask levering av fotoboken kan være viktig for mange, spesielt hvis boken skal brukes som gave til en spesiell anledning og dermed også en bestemt dato. Vi anbefaler dog alltid, uansett, at du lager fotoboken i god tid - for sikkerhets skyld. Se her hvordan du gjør det enkelt for deg selv å lage fotoboken i god tid:

  • Det beste er hvis du bruker CEWE myPhotos og løpende laster opp og sorterer bildene dine i album. Dette er svært enkelt her, og du kan dessuten enkelt overføre bilder fra mobil til PC.
  • Under alle omstendigheter er det en god idé å lete frem bildene du vil ha med i fotoboken i god tid, og opprett en egen mappe for dem på CEWE myPhotos, mobilen eller datamaskinen din. Så er det enkelt å finne de frem når du skal i gang.
  • Bare sett i gang å lag en fotobok i den størrelsen du ønsker. Du kan rolig begynne å sette inn bilder og skrive tekster til. Dette kan du også gjøre selv om du skal i gang med et større prosjekt. Du kan nemlig opprette en brukerprofil, lagre fotoboken og arbeide med den i flere omganger. Så er det ingen grunn til å vente til siste øyeblikk.

Du kan også starte tidlig hvis du skal lage personlige julegaver i form av fotobøker. Samle fine bilder av familien gjennom hele året, og lag f.eks. en årbok som viser det siste årets gang i familien.

Vi håper du blir glad for din CEWE FOTOBOK!