CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Bilder til stua

Bilder til stua

Pynt opp en kjedelig vegg med forstørrelser

  • Bilder som plakater
  • Høykvalitets fotopapir
  • Lysende farger
fra 39.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Formater:

  • 15 x 20 cm (15,2 x 20,3 cm)
  • 20 x 30 cm (20,3 x 30,5 cm)
  • 30 x 45 cm (30,5 x 45,7 cm)
  • 40 x 60 cm (40,6 x 61 cm)
  • 50 x 75 cm (50,8 x 76,2 cm)

Materiale:

Fotopapir med høyglans

Merknad:

God beskyttelse mot lysets påvirkning

Bilder til stua med stor personlighet

Veggdekorasjon i mange formater

Er du på utkikk etter bilder til stua? Det er massevis av muligheter fra malerier til grafiske trykk i forskjellige stilarter. Kjøper du standardplakater hos for eksempel Ikea, risikerer du at de er like som bildene som henger i tusenvis av andre hjem.

Hvis du vil ha unike bilder i stua di, er forstørrede bilder derfor den beste løsningen. Velg flotte portrettbilder av barnet ditt eller barna dine, fine landskapsbilder fra en tur eller et spennende urbant motiv fra en storbyferie. Mulighetene er mange, så det er bare å bestemme deg og bestille bilder i det formatet og på det materialet som passer best til din stue og personlige smak.

Hvilke formater kan du få trykket bildene dine i?

Du kan velge mellom en lang rekke formater. De strekker seg fra 9 cm i høyden som det minste – og opptil 50 cm som det største. I sideforholdene 3:4 eller 2:3. En viktig ting du må være oppmerksom på, er at bredden avgjøres av kameraets innstillinger - altså hvilken størrelse bildet er i. Vi beskjærer nemlig ikke bildet ditt, men lar det fylle i bredden forholdsmessig i relasjon til høyden. Du kan lese mer i størrelsesguiden vår.

Store bilder til stua

Store bilder til stua er kjempefine hvis du har mye plass på veggen. Hvis du for eksempel har en skandinavisk innredningsstil med minimalistisk og lys innredning, kan et enkelt, stort bilde på den ellers bare veggen være kjempefint. Det kan samtidig gi den rette balansen i innredningen, med en spennende kontrast. Noen velger å få laget et stort portrett av barnet/barna enten tatt av en profesjonell fotograf eller som er tatt selv. Her kan du lese mer om portrettbilder.

Landskapsbilder er også opplagte å få laget i stort format til stueveggen. Det kan være alt fra et herlig norsk bilde med utsikt til en nydelig fjord og vakkert fjellandskap. Det kan også være et bilde du har tatt fra en fjelltopp i Sri Lanka eller et fredelig snølandskap med sol og blå himmel.

Ikke alle bilder egner seg som store bilder

Vær oppmerksom på at bildene dine må være i høy oppløsning for å egne seg som store bilder. Når du laster opp bildene dine, vil systemet vårt markere dem med et rødt, gult eller grønt smilefjes. De røde må du utelukke helt, og da vil du også se en advarselstrekant oppå bildet. Får du et gult smilefjes, kan du vurdere å bruke det, men vi vil anbefale å bare bruke bilder i formater som viser et grønt smilefjes. Da er du sikker på å få et bilde til stua i høyeste kvalitet.

Mindre bilder på bokhylla i stua

Har du barn, har du garantert masse søte babybilder. De er også fine å få opp i stua, så de kan smelte hjerter hos både deg selv og de som besøker dere. Kanskje det er noen av de bildene du vil ha trykket i liten eller mellomstørrelse. Da kan du sette bildene i ramme, og så kan de stå på bokhylla eller på opphengte hyller. Du kan også lage en fotovegg med familiebilder i stua. Da kan du utvide den til 3, 4 eller 5 generasjoner, og det er gøy å ha en form for familietre til å skape sammenheng og historie.

Flotte bilder til stua i mange materialer

I tillegg til at du kan bestille den klassiske bildefremkallingen, kan du hos CEWE også få trykket bilder på andre materialer. Velg mellom:

I tillegg kan du få trykket bilder i retro-stil.

Utforsk siden vår og se de mange mulighetene – og få helt personlige bilder til stua di.