Vertinnegaver

CEWE FOTOBOG

Last ned gratis fotoprogram

Last ned fotoprogram

også til smartphone og nettbrett

Last ned via Google Play Last ned via App Store

Velg CEWE FOTOBOK-typen som passer deg best

CEWE FOTOBOK Stor

Stor fotobok i vårt mest populære format

CEWE FOTOBOK XL

Dine egne bilder i en stor, fin bildebok

CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

Praktisk format til mange arrangementer

CEWE FOTOBOK Liten

Liten fotobok med stor effekt

Gi vertinnen en søt fotobok i vertinnegave

Trenger du en vertinnegave? Lag en fotobok

Det er høflig å komme med en liten gave til vertinnen som takk for at hun har invitert. Det trenger ikke være en stor og dyr ting, men et lite symbol på at man er glad for å komme på besøk og som takk for at hun har stelt i stand.

Ofte får vertinnen en gave i form av blomster eller litt sjokolade, og det setter hun sikkert stor pris på. Men hadde det ikke vært gøy med nye vertinnegave-idéer, så man for en gangs skyld kunne gi noe annet? Tenk hvis man kunne finne en gave til vertinnen som vekker glede og gode minner? Og som til og med er en overraskelse, som setter gang i samtalen og kanskje også lattermusklene?

Lag en fotobok til vertinnen eller vertsparet neste gang du er invitert. Vårt nyeste tilskudd på fotobok-stammen er den stilfulle, lille Pure, som lages med appen vår CEWE FOTOBOK Pure. Med den får du en fotobok i et stilig, lite format og med et forutbestemt design, så det eneste du må bruke tid på er å sette inn bilder. Med Pure som vertinnegave kan det ikke gå galt!

Det er helt optimalt å lage en CEWE FOTOBOK Pure etter en spesiell anledning. Det er enkelt, raskt og lett tilgjengelig, alt du trenger er en smarttelefon eller nettbrett.

  • • Last ned appen

  • • Velg de 22 bildene du vil ha med i fotoboken

  • • Værsågod, din Pure fotobok er klar!


Flere idéer – andre fotogaver til vertinnen laget med iPhonen din

Vil du gjerne ha andre gaveidéer og muligheter for å lage andre fotoprodukter, og har du bruk for flere design- og valgmuligheter? Skal din fotobok være den flotteste og dine fotoprodukter de beste, burde du laste ned vår foto-app.

Akkurat som med Pure-appen, kan du lage produktene direkte på mobilen eller nettbrettet, hvor du har bildene lett tilgjengelige. Med appen vår er ikke designet fastlagt på forhånd, men du kan selv være kreativ. Fremkall bilder for eksempel og lag fotoprodukter som fotocollager med egne bilder, årbøker og kunst til veggene dine, for eksempel svart-hvitt-veggbilder. Alt sammen lages med dine egne bilder og i det designet du har valgt. Bilder snakker ofte sitt eget språk, men har du lyst til å fortelle en liten historie til, kan du lage en fotobok med plass til tekst. En vertinnegave kan jo også være et annet koselig og personlig fotoprodukt. Du kan se alle fotogavene våre her hos CEWE.


Når trengs det vertinnegaver?

  • • Når venninnen inviterer til jentekveld, og dere skal kose dere med god mat og gode samtaler

  • • Skal dere på par-middag? Kanskje dere er noen stykker som møtes en gang i måneden eller lignende. Og trenger du en vertinnegave til par, kan det være litt vanskelig å finne. Lag en liten fotobok fra forrige par-middag med bilder av den lekre maten og morsomme bilder fra lenger utover på kvelden, da stemningen kanskje ble litt mer løssluppen

  • • Til julefester og til selve julaften. Her kan man være ganske sikker på at verten og vertinnen har hatt det travelt, for det er jo mye man skal rekke i julemåneden. Vertinnegaven skal selvfølgelig ikke være i stedet for en julegave, men den skal være en liten takk for all jobben hennes med å stable middagen eller festen på beina. Og i stedet for enda en julestjerne, vil hun nok sette pris på en annerledes, koselig og personlig fotogave.

God fornøyelse!

Kontakt oss:

Kan du ikke finne det du leter etter? Kontakt oss**!

Mandag til fredag | Kl. 08:30 - 18:00**
Søn: 15:00 - 21:00**

Telefon:

66 82 26 60