CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag en fotobok til vertinnen Vertinnegaver

Vertinnegave

Lag en fotobok til vertinnen

  • Finn bilder fra felles opplevelser
  • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
  • Gi en gave fra hjertet og som gleder i årevis

Få tips og inspirasjon til fotoboken her på siden - eller start med en gang.

Produktinformasjon

Format

ca. 15 x 15 cm (lukket)

Omslag:

Hardcover

Antall sider:

22 sider

Trenger du en vertinnegave? Lag en fotobok

Det er høflig å komme med en liten gave til vertinnen som takk for at hun har invitert. Det trenger ikke være en stor og dyr ting, men et lite symbol på at man er glad for å komme på besøk og som takk for at hun har stelt i stand.

Ofte får vertinnen en gave i form av blomster eller litt sjokolade, og det setter hun sikkert stor pris på. Men hadde det ikke vært gøy med nye vertinnegave-idéer, så man for en gangs skyld kunne gi noe annet? Tenk hvis man kunne finne en gave til vertinnen som vekker glede og gode minner? Og som til og med er en overraskelse, som setter gang i samtalen og kanskje også lattermusklene?

En vertinnegave i et stilig, lite format

Lag en fotobok til vertinnen eller vertsparet neste gang du er invitert. Vårt nyeste tilskudd på fotobok-stammen er den stilfulle, lille CEWE FOTOBOK Pure, som er et lille fotoalbum, som lages med appen vår CEWE FOTOBOK Pure. Med den får du en fotobok i et stilig, lite format og med et forutbestemt design, så det eneste du må bruke tid på er å sette inn bilder. Med Pure som vertinnegave kan det ikke gå galt!

Det er helt optimalt å lage en CEWE FOTOBOK Pure etter en spesiell anledning. Det er enkelt, raskt og lett tilgjengelig, alt du trenger er en smarttelefon eller nettbrett:

  • Last ned appen
  • Velg de 22 bildene du vil ha med i fotoboken
  • Værsågod, din Pure fotobok er klar!

Flere idéer – andre fotogaver til vertinnen laget med iPhonen din

Vil du gjerne ha andre gaveidéer og muligheter for å lage andre fotoprodukter, og har du bruk for flere design- og valgmuligheter? Skal din fotobok være den flotteste og dine fotoprodukter de beste, burde du laste ned vår foto app.

Akkurat som med Pure-appen, kan du lage produktene direkte på mobilen eller nettbrettet, hvor du har bildene lett tilgjengelige. Med appen vår er ikke designet fastlagt på forhånd, men du kan selv være kreativ. Fremkall bilder for eksempel og lag fotoprodukter som fotocollager med egne bilder, årbøker og kunst til veggene dine, for eksempel svart-hvitt-veggbilder. Alt sammen lages med dine egne bilder og i det designet du har valgt.

Bilder snakker ofte sitt eget språk, men har du lyst til å fortelle en liten historie til, kan du lage en fotobok med plass til tekst.

En vertinnegave kan jo også være et annet koselig og personlig fotoprodukt. Hvis vertinnen eller verten har sansen for det søte vil det bli veldig populært å få en gaveeske med sjokolade. Og vi snakker ikke bare om en vanlig konfekteske – den er dekorert med to bilder du velger selv! Så kan vertinnen kose seg med morsomme, fine, gode stunder mens hun nyter innholdet, eller dere kan bruke sjokoladen som dessert og se tilbake på de gode minnene sammen. Du kan se alle fotogavene våre her hos CEWE.

Når trengs det en vertinnegave?

  • Når venninnen inviterer til jentekveld, og dere skal kose dere med god mat og gode samtaler.
  • Skal dere på par-middag? Kanskje dere er noen stykker som møtes en gang i måneden eller lignende. Og trenger du en vertinnegave til par, kan det være litt vanskelig å finne. Lag en liten fotobok fra forrige par-middag med bilder av den lekre maten og morsomme bilder fra lenger utover på kvelden, da stemningen kanskje ble litt mer løssluppen.
  • Til julefester og til selve julaften. Her kan man være ganske sikker på at verten og vertinnen har hatt det travelt, for det er jo mye man skal rekke i julemåneden. Vertinnegaven skal selvfølgelig ikke være i stedet for en julegave, men den skal være en liten takk for all jobben hennes med å stable middagen eller festen på beina. Og i stedet for enda en julestjerne, vil hun nok sette pris på en annerledes, koselig og personlig gave.

God fornøyelse!

Hvordan skal din CEWE FOTOBOK Pure designes?

Du kan velge mellom følgende bestillingsmetoder

CEWE FOTOBOK Pure-app

Last ned fra App Store: Med CEWE FOTOBOK Pure appen kan du designe din fotobok i løpet av få minutter.

CEWE FOTOBOK Pure-app

Last ned fra Google Play: Med CEWE FOTOBOK Pure appen kan du designe en fotobok på et øyeblikk.

Nettleser

Stort utvalg av produkter og kreative designelementer: Lag din CEWE FOTOBOK på nett med noen enkle trinn.