CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bildelotto
Bildelotto

Bildelotto

Klassisk bildelotto med egne bilder

Bildelotto er en klassiker, og med velkjente ansikter på brikkene vil barna elske det enda mer. Ta utfordringen - og se om du klarer å vinne over barna!

 • 50 kvadratiske brikker med dine 25 favorittmotiver
 • Solid materiale
 • 800g/m2 matt papp
 • Kommer i eske med magnetlukking
399.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Størrelse:

6 x 6 cm

Materiale

6 x 4,6 cm

Innhold:

25 par bilder (50 brikker i alt)

Memoryspill med dine bilder

Bildelotto med egne bilder

Bildelotto, vendespill, memory - du vet sikkert godt hva vi mener, selv om spillet har mange forskjellige navn. Du husker sikkert spillet fra da du var liten, hvor du satt med kameratene eller mamma og pappa og snudde den ene brikken etter den andre i håp om å få flest stikk - og hvem har ikke beundret de fine, fargestrålende brikkene med bilder av kattunger og gule kornmarker? Kanskje du selv har fått barn nå, og det er igjen tid for å spille bildelotto. Men denne gangen skal familien spille bildelotto med deres egne bilder på! Bildelotto er den perfekte fotogaven, her kan du lese mer om det samt de andre produktene du kan lage med dine egne bilder.

Lag bildelotto på nettet

Last opp de beste bildene dine og bestill bildelottoen online her på siden. Da settes prosessen i gang, og du må bare vente på å få tilsendt årets familiespill.

Bildelotto med dyr og andre temaer

Det er deg som bestemmer hvilke bilder som skal være på bildelottoen. Når du lager bildelottoen, kan du ha i tankene hvem som skal være med på å spille det og velge bilder ut fra det.

Du kan for eksempel lage tema-bildelotto og lage brikkene med følgende temaer:

 • Familiemedlemmer: Lag din egen familiebildelotto med bilder av familiens medlemmer. Det kan være foreldre, besteforeldre, fettere/kusiner og selvfølgelig også masse fine bilder av barna selv.
 • Dyr: Bildelotto med dyr er elsket av stort sett alle barn! Alle barn elsker dyr, og særlig små dyreunger er bare så nusselige å se på. Hvis dere selv har flere dyr, er det også en hit å få trykket bilder av dem på brikkene. Og husk at det ikke trenger å bare være hunder og katter. Marihøner og sommerfugler fra hagen samt naboens hester eller sauer er også populært.
 • Venner og venninner: Til de litt større barna er det gøy med en bildelotto hvor bildene viser de gode vennene og venninnene fra barnehagen osv.
 • Begivenheter: Dere har sikkert også en del bilder fra gledelige begivenheter i familien, som bursdager, sommerfester, første skoledag og andre koselige og morsomme sammenkomster.

Hva kan man ellers ha bilder av på bildelottoen? Kikk gjennom bildene dine og finn fram de flotte, søte og morsomme bilder. Du trenger ikke ha et tema, du kan også bare lage bildelottoen din med dine beste instagrambilder. Men husk at det gøyeste for barn er gjenkjenneligheten, så bruk bilder av noe barna gjenkjenner fra hverdagen sin. Det kunne for eksempel være lekestua i hagen, mormor og morfars hus eller bilen deres.

Spillets regler

Det er deilig enkelt å spille bildelotto – selv små barn ned til 2-3 år kan være med! De fleste kan sikkert huske de enkle reglene, men vi oppsummerer dem her, så det ikke er noe å være i tvil om: Målet er å få flest stikk, og et stikk får man når man har snudd 2 like brikker. Sånn gjør man det:

 • Brikkene legges med baksiden opp, så man ikke kan se bildene. Hvis det er veldig små barn med i spillet, kan man velge å ikke ha med alle brikkene.
 • Etter tur snur deltakerne to brikker. Hvis det er 2 like, har man fått et stikk og man kan prøve igjen. Hvis ikke er det neste spillers tur.
 • Etter hvert begynner deltakerne å huske hvor de forskjellige brikkene ligger, og det blir enklere og raskere å få stikk. Spillet er slutt når alle brikkene er delt ut i stikk, og den som har flest stikk har vunnet.

I tillegg til å kose seg og ha det gøy, er bildelotto også et perfekt læringsspill – leketøy og læring på samme tid. Alle som spiller får trent hukommelsen sin, i og med at de jo må huske hvor de forskjellige brikkene ligger. De mindre barna får også øvd seg på å vente på turen sin, og så er det jo også en hel del læring å være med i et spill og vinne og tape. Samle familien og finn fram bildelottoen med egne bilder og brettspillene. Vekk med nettbrett og telefoner og fram med snacks og litt småkaker på bordet, og vips - så kommer nok barna i familien og blir med å spille!

Brikkene er laget av kraftig papp og med klare, fargestrålende farger. Dermed har du en hjemmelaget bildelotto som kan holde til mange timers spill og kos i mange år framover.

Bildelotto som gave og andre fotogaver

Lag en bildelotto og gi det bort i gave. Det er den perfekte bursdagsgave til små barn med bilder av familien deres, og små barn elsker å spille og lære. Besteforeldre kan også sette pris på å spille sammen med barnebarna. Så lag en bildelotto som en personlig gave til mormor. Bruk bildelottoen til gave til ham eller gave til henne som fyller år.

Er du på utkikk etter andre gaver i samme størrelsesorden, så ta en kikk på krusene våre med bilder eller de lekre mobildekslene våre. Alle fotoproduktene våre lages på nettet, hvor du også laster opp bildene du vil ha på produktene. Det er noe for enhver smak og til både store og små. Barna elsker bildelottoen med egne bilder samt fotopuslespillet vårt, tenåringer elsker de flotte veggbildene og å bruke deres egne bilder til plakater, og mamma og pappa lager fotobøker om bryllupet, barnedåpen eller med de fine feriebildene.