Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Bursdag

Bruk bildene dine kreativt

Bilder fra bursdager – les her om spennende måter å bruke dem på

Det er fint å være invitert i bursdag! Koselig samvær med mennesker man setter pris på og er glad i. Lekker mat og kanskje gøy underholdning. Og som ved alle andre festlige anledninger tas telefonene ofte fram, og vi tar bilder af hovedpersonen, av gjestene, av gavebordet, maten osv.

Som oftest lagrer vi bildene fra bursdager og ser gjennom dem innimellom. Vi viser dem til dem vi var i bursdag med og nyter at vi fikk foreviget fine øyeblikk. Men så går bursdagsbildene ofte dessverre litt i glemmeboken. Og det er jo superkjedelig, så hva med å bruke bildene dine fra Siris første bursdag, fra den uforglemmelige 40-års-dagen eller bildene fra 60-årsbursdagen til mormor på en kreativ og annerledes måte? Ja? Så bra, les videre her!

Hvis du snart skal i bursdag og enda ikke har kjøpt gaven til ham eller gaven til henne som fyller år, har du garantert allerede en idé om hva du vil gi bursdagsbarnet. Kanskje du også allerede har bestemt deg for hva du skal ha på og hvordan håret skal sitte. Men du mangler garantert én ting – bursdagskortet som skal være på gaven eller som skal sendes som en hilsen til den som har bursdag. Hvem har ikke opplevd å være på vei ut av døra og først da komme i tanke om kortet…?

Lag selv ditt kort

Men bare rolig, det skal vi nok hjelpe deg med! Vi anbefaler å lage et personlig bursdagskort. Bruk et av dine egne fine bilder av bursdagsbarnet eller evt. et av dere to sammen og skriv en koselig hilsen bakpå kortet. Du kan gjøre det raskt og enkelt på hjemmesiden vår, hvor du kan fremkalle bilder. for eksempel kan du lage Deko print. Her kan du lage kort med egne bilder. Du trenger bare laste opp bildet du vil bruke til bursdagshilsenen. Dekorer bildet litt hvis du vil, og velg mellom forskjellige papirkvaliteter. Bestill og motta bildet ditt til bursdagen i posten eller hent det selv i pakkeboks etter kort tid.

Med en så personlig og fin hilsen kan du være sikker på at kortet ikke bare ender i søppelkassa sammen med gavebåndet. Det kan kanskje få en velfortjent plass på kjøleskapet eller til og med i glass og ramme? Du kan også bruke det flotte kortet som en hilsen du sender til bursdagsbarnet. Det kan være du ikke har mulighet for å komme i bursdagsfesten, eller kanskje det ikke er en feiring – men du vil allikevel gjerne sende en bursdagshilsen. Og nå som vi har kommet til bilder og bursdager, les videre for å få gode idéer til de beste bursdagsgavene, som er idéer til gaver til ham og til henne.

Gi bilder til bursdagen

Det kan noen ganger være vanskelig å finne på bursdagsgaver. Før fikk du en god idé til et fint bursdagskort med bilde, nå får du et par gode idéer til bursdagsgaver som nok skal vekke glede hos mottakeren.

Det er ikke noe bedre enn å gi personlige gaver. De faller stort sett alltid i god jord, og får en spesiell plass i bursdagsbarnets hjerte. De skiller seg litt ut fra de andre gavene, for det er ikke en gave man bare kan gå ut og kjøpe de fleste steder. Det er altså helt unike gaver som er laget eller kjøpt spesielt til bursdagsbarnet. Og det finnes nok ikke noe som er mer unikt og personlig enn fotogaver . Så lag et fotoalbum med de beste bildene eller lag et gøyalt krus med bilde eller noe helt annet. Eller les her for mer inspirasjon.

Hvordan kan du bruke dine egne bilder til bursdagen?

Her hos Cewe.no kan du lage den perfekte gaven til bursdagen med bilder av bursdagsbarnet eller andre motiver du har tatt selv. Du velger bare det fotoproduktet du gjerne vil lage og laster opp bildet du vil ha trykket på. Det er mange forskjellige typer bilder du kan få laget og bruke som gave, det er nesten alt helt fra en flott forstørrelse på fotopapir til Retro prints, som er sjarmerende og veldig dekorative. Se også det store utvalget vårt av fine rammer som passer til de fleste bilder.

Her får du et par idéer til bruk av bursdagsbilder:

  • Ønsker bursdagsbarnet seg noe nytt til hjemmet? Hva med et lekkert bilde til stua med et motiv du har tatt av et sted dere har vært sammen? Du kunne også alliere deg med familien hennes og ta et flott familieportrett som du får laget til et veggbilde til henne.
  • Lag et flott portrettfoto av bursdagsbarnet. Eventuelt et svart-hvitt-bilde, som virkelig er stemningsfullt og vakkert til nettopp denne typen bilder.
  • Skal det være noe annet enn veggbilder, er en flott fotokalender eller en personlig almanakk også en fin gave å få. Hvis du er lei av at jobben din med å lage kalenderen bare holder i et år – så lager du vel bare en evighetskalender! Finn de beste bildene du har av bursdagsbarnet og gled deg til å gi en både fin og praktisk bursdagsgave, som det garantert ikke er andre av på gavebordet. Og den holder år etter år!
  • Sett inn bilder fra bursdager i en fotobok. Hvis du har vært med i mange bursdager, har du sikkert mange bilder. Lag en fotobok med bilder fra bursdagene de siste årene.
  • Gi en fotobok med felles bilder i gave til bursdagsbarnet: Allier deg med de andre gjestene og hør om de vil dele bildene sine med deg. Bildene fra bursdagen kan du bruke til å lage en fotobok over festen, og så har du faktisk julegaven eller neste års bursdagsgave klar.

Du kan bruke bilder du har tatt selv av alt mellom himmel og jord. Noen foretrekker bilder av familie og venner, andre liker bedre landskapsbilder og grafiske motiver. Se også muligheten din for å trykke Facebookbilder eller trykke bilder fra Instagram, hvor vi ofte legger ut bilder fra bursdager.

Gratulerer med dagen!

Har du snart bursdag? Da må du huske å ønske deg gavekort til de flotte produktene våre, så kan du selv bestemme hva du vil lage med dine egne bilder.

God fornøyelse!