CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Hjemmelaget kalender

Hjemmelaget kalender

Lag en personlig fotokalender som ser ut akkurat sånn du vil.

 • Varer i år etter år
 • 5 papirtyper
 • A4-format
 • Et kunstverk på veggen
fra 179.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

 • A4 stående eller liggende

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk eller fotopapir

Hjemmelaget kalender 2023 med dine yndlingsbilder

Lag en hjemmelaget kalender med dine egne bilder og gled deg selv eller en du er glad i med en helt unik fotokalender.

Er du lei av de kjedelige spiralkalenderne? Eller av den flate pappkalenderen som kommer i posten og er full av reklame for produkter du aldri bruker? Design din egen, hjemmelagde kalender med dine egne bilder trykt på! Da får du en personlig fotokalender for 2024 som ser ut akkurat sånn du vil.

Du kan rett og slett skreddersy fotokalenderen din med dine bilder, så den ser ut akkurat som du ønsker. Fotoprogrammet vårt byr på et hav av muligheter for å være kreativ og få det beste ut av bildene dine.

Veggkalender eller bordkalender? A4 eller A3? Les om de mange mulighetene her

Start med å gjøre deg noen tanker om hva du trenger. Er det en flott fotokalender som skal stå framme på spisebordet så du kan se på den hver dag til frokosten og få styr på dagens avtaler? Eller vil du heller ha en stor, dekorativ veggkalender som skal henge på veggen på jobben din?

Se her hva du blant annet kan velge mellom:

Velg først om du vil lage en veggkalender eller en bordkalender. Innen disse kategoriene kan du lage:

De fleste av kalenderne våre kan dessuten lages kvadratiske eller i høy – eller panoramaformat. I tillegg kan du lage en studiekalender til erstatning for den litt kjedelige saken med spiralrygg du pleier å ha. Også her kan du sette dine egne fine bilder på forsiden.

Derfor skal du lage din egen fotokalender 2024

Det er noe helt spesielt å ha sin egen, hjemmelagde kalender med bilder på som man har tatt selv. Det blir en personlig og dekorativ ting som man også har stor glede av daglig. Gjenopplev de gode minnene fra ferien eller andre gode minner fra året som har gått. Eller fyll kalenderen med bilder fra hverdagen, som jo egentlig er det aller beste.

En hjemmelaget kalender for 2024 har ikke noe med trykkede bilder, lim og sakser å gjøre. Derimot gjør du alt på nettet, og du får inspirerende hjelp fra vårt brukervennlige fotoprogram som er helt gratis. Programmet byr på uante muligheter for hjemmelagde kalendere, fotobøker og andre fotoprodukter du kan lage med dine egne bilder.

Sånn lager du kalenderen din selv

 • Last ned og åpne vårt gratis fotoprogram. Da har du veldig mange muligheter for å designe og pynte kalenderen din.
 • Velg den kalendertypen du vil lage.
 • Velg papirtypen den skal trykkes på.
 • Velg om du selv vil lage hele kalenderen fra bunnen, eller om du vil ha noen designmaler å velge mellom.
 • Lag kalenderen din sånn du vil og sett inn dine egne bilder.
 • Når du er fornøyd med kalenderen du har laget, legger du den i handlekurven og gjør ferdig bestillingen din.

Din hjemmelagde kalender er klar til deg etter 4-6 hverdager.

Gjør planleggingen gøy med hjemmelagde kalendere

Det er mye gøyere å snakke om alle de tingene man ’må’ og alle arrangementene man skal på, når det samtidig er noe fint å se på. Og med kalenderen med dine egne bilder trykt på må man si at det er det!

Dessuten er en hjemmelaget kalender for 2024 en veldig god gaveidé. Gi for eksempel en hjemmelaget fotokalender til de eldre i familien. De trenger ofte et godt overblikk over avtaler og arrangementer, og hvis kalenderen i tillegg er pyntet med flotte og stemningsfulle bilder av familien, vil det sikkert bli en hit.

Du kan også gi en hjemmelaget kalender til din bedre halvdel med bilder fra livet deres sammen. Eller til den forvirrede tenåringen med bilder fra konfirmasjonen, sporten eller hvor de er sammen med vennene.

Vi håper du blir fornøyd med din hjemmelagde kalender

Derfor gir vi deg 100 % fornøydgaranti på fotokalenderen din. Vi garanterer deg den høyeste kvalitet og den beste service. Skulle du mot all forventning ikke være fornøyd med din hjemmelagde kalender, kontakt vår kundeservice som vil hjelpe deg.