Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

5 tips til enkle, raske og personlige konfirmasjonsgaver

Vi har et stort utvalg flotte fotoprodukter som passer perfekt som konfirmasjonsgaver – lag enkelt den gaven som passer best til ditt budsjett

Mangler du en flott og personlig konfirmasjonsgave? Frister det ikke å gi smykker eller penger? Eller har du egentlig alt i boks, men mangler prikken over i'en? Les videre, så får du 5 gode idéer til små, morsomme og personlige konfirmasjonsgaver du kan gi.

1. Gi tenåringen et stilig mobildeksel

Om det er noe gjennomsnittstenåringen er opptatt av, må det vel være mobilen? Så hva med å gi en konfirmasjonsgave som passer perfekt til en av deres viktigste eiendeler? Med et deksel til mobil med ditt eget bilde kan konfirmanten sette et personlig preg på telefonen sin, samtidig som den beskyttes mot røff behandling. Design dekselet med et flott bilde og legg gjerne til både farge og en liten tekst. Vi har deksler i forskjellige materialer som gir telefonen ulike uttrykk – velg det som passer hovedpersonen best, og gled deg til å gi en smart og praktisk konfirmasjonsgave.

Tips: Husk å sjekke hvilken telefon konfirmanten har, slik at du er sikker på å velge et deksel som passer. Vi tilbyr deksler til alle de mest solgte merkene og modellene.

2. Gi et personlig veggbilde i konfirmasjonsgave

Har du opplevd noe spesielt sammen med konfirmanten, eller har du bare et fantastisk eller morsomt bilde av hovedpersonen? Få bildet produsert til et flott veggbilde som den unge voksne kan henge opp på soveromsveggen sin. Du kan få laget bildet i mange forskjellige størrelser og velge mellom mange ulike materialer, alt etter hvilken look du er ute etter. En unik, varm og personlig konfirmasjonsgave.

Tips: Etter konfirmasjonen har du sikkert mange gode konfirmasjonsbilder som også kan bli flott veggdekor.

3. Lag et krus med bilder av konfirmanten

Det er ikke sikkert konfirmanten har lært seg å like kaffe ennå, men et fotokrus passer jo også perfekt til en kopp kakao. Med et bilde du velger ut selv er det en morsom og personlig konfirmasjonsgave på dagen. Det kan også vekke gode minner hver gang koppen er i bruk. Vi har flere typer fotokrus i forskjellige størrelser, alt fra det tradisjonelle porselenskruset til den robuste og lette emaljekoppen.

4. Design en konfirmasjonsgave som pynter opp rommet

Selv om de fleste ungdommer i dag kanskje holder styr på tiden med telefonen, så kan et godt gammeldags veggur treffe midt i blinken! Et veggur med et flott bilde på er ikke bare praktisk, det pynter fint opp også. Velg deg et blinkskudd av konfirmanten, eller kanskje et bilde av noe du vet interesserer, så får mottaker et flott og personlig kvalitetsur som passer perfekt på soveromsveggen. En stilfull og praktisk konfirmasjonsgave.

5. Overrask konfirmanten med et puslespill

Puslespillet har fått sin renessanse de siste årene, både blant store og små. Det er vel ikke til å stikke under en stol at vi har tilbrakt langt mer tid hjemme under pandemien og har hatt behov for noe å sysle med, og puslespillene har vært noe koselig og sosialt å samles om. Med et Ravensburger puslespill kan du gi bort en konfirmasjonsgave som han eller hun kan kose seg med i mange timer, alene eller sammen med andre. Design puslespillet med et bilde du velger selv, og velg mellom forskjellige antall brikker.

Tips: Du kan også bruke puslespillet som en morsom overraskelse. Kanskje må konfirmanten legge hele puslespillet for å finne ut av hva konfirmasjonsgaven består av. Design puslespillet med et godt bilde av en konsertbillett, et smykke eller hva gaven måtte bestå av, og vent på reaksjonen når konfirmanten har satt sammen hele bildet. En finurlig og morsom måte å gi to konfirmasjonsgaver i en.

Bestill konfirmasjonsgavene dine online

Vi håper du har blitt inspirert i jakten på den perfekte konfirmasjonsgaven! Vil du ta den helt ut og gi en større og enda finere gave kan du vurdere å lage en fotobok som en gave til konfirmanten, med bilder fra livets små og store øyeblikk. Pønsk ut hva du skal bruke til selve konfirmasjonsfesten og få mer inspirasjon til konfirmasjonen.

Det er både enkelt og raskt å designe de ulike produktene i vår foto app eller i vårt gratis fotoprogram. Du kan også lage produktene online på CEWE.no, hvor du også kan finne inspirasjon til enda flere fine fotogaver som kan brukes som konfirmasjonsgaver.

God fornøyelse!

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer til julegaver
  • Få enda mer juleinspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige julegaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.