Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fine julegaver til barn

Er du på utkikk etter en morsom og personlig julegave til barn? Lag den med dine egne bilder og legg en unik gave under treet som gir glede i lang tid fremover.

Julen er barnas fest! Selv om jula er så mye mer enn gaver, må vi jo erkjenne at det gjerne er gavene de små ser mest fram til. Derfor er også julegavene til barna viktige! Ønskelistene er kanskje lange, men om du vil gi noe helt spesielt og personlig til barna i familien gir vi deg noen gode tips til noen unike fotogaver.

Liten gutt sitter i sengen sin og kikker i en CEWE FOTOBOK
Med en CEWE FOTOBOK i julegave kan du la barna gå på oppdagelsesferd i en verden av bilder

Fortell en historie med en CEWE FOTOBOK i julegave til et barn

Den aller beste historien er den som forteller om barnet eller barna du er glad i! Om livet, opplevelsene, minnene og alle de ulike første gangene. Det er få historier som barnet er mer glad i å høre om enn den om seg selv, så fortell historien i bilder! Velg ut mange gode bilder av barnet og opplevelser dere har til felles, og samle dem i en CEWE FOTOBOK. En koselig, spennende og personlig julegave som gir barna mulighet til å dra på eventyr i en verden av bilder.

En fotobok er virkelig en perfekt gave til barna, uansett alder. Er gaven til et lite småtroll, passer en babybok med tykke, avrundede sider helt perfekt. Er barnet litt større vil kanskje en fotobok i kompakt panorama eller kvadratisk format være aller best. Utvalget i formater er stort - så bare gled deg til å gi bort en helt unik julegave som varer evig.

Gi veggbilder i julegave til barna – en flott dekorasjon på rommet

Liten jente kikker og peker på et veggbilde med et motiv av seg selv
Gi flotte veggbilder i julegave til barna – perfekte til barnerommet

Hva er bedre enn et bilde av mor og datter, to fnisende venninner eller kanskje hele søskenflokken samlet? Velg ut et fint motiv som du vet barnet liker, og få det forstørret som et veggbilde du kan gi i julegave. Med et veggbilde kan barnerommet få en ekstra personlig touch, og barnet kan få enorm glede av å kikke på et – eller flere – nydelige bilder hver dag.

Vi har et stort utvalg av flotte materialer og rammer du kan velge mellom, når du skal bestille et veggbilde som julegave til barn. Lag veggbildet ut ifra hva som passer barnet best – vi er helt sikre på at det vil være stas å få henge sitt eget, flotte veggbilde på barnerommet.

Morsomme spill – en sikker julegavehit hos barna

To barn sitter ved et trebord og spiller bildelotto
Spill er alltid en sikker vinner som julegave til barn

Hvem legger den siste puslespillbrikken, og hvem får flest stikk? Spill er og blir populære julegaver til barn! Enda morsommere blir det når spillene er dekorert med, eller består av, personlige bilder.

Hva med et puslespill i julegave? Finn barnets favorittmotiv, design og bestill enkelt et puslespill med 112 eller 266 brikker. Du kan også velge et Ravensburger-puslespill med helt opp til 2000 brikker til de litt eldre og mer drevne puslebarna. For de minste vil kanskje bildelotto passe bedre? 25 herlige bilder av ting og mennesker den lille elsker – det blir garantert populært!

Psst! Juleferien kan kanskje føles lang for noen av barna, så i romjula passer det helt perfekt å ta frem de nye spillene!

Kreative julegaver til barn – til lek og fargerik fantasi

En jente tegner med Faber-Castell fargeblyanter
La barna slippe kreativiteten løs med morsomme og fargerike julegaver

De fleste barn er glade i farger og elsker å bruke fantasien til å tegne og male morsomme kreasjoner. Derfor er de flotte fargeblyantene fra Faber-Castell helt perfekte gaver til barna! La dem slippe kreativiteten løs med fargeblyanter eller akvarellblyanter av høyeste kvalitet. Det som gjør julegaven personlig er at du selv dekorerer det flotte metalletuiet til blyantene, med ett eller flere bilder du velger selv.

Kanskje trenger kunstverkene en liten ekstra piff? Da kan du sjekke ut fotoklistremerkene våre! De er også geniale til å merke skolebøker, matbokser, pennaler og hva det måtte være. Sjekk også ut våre fotomagneter som er supre som julegaver til barn. Gled den lille med kvadratiske eller hjerteformede fotomagneter. De kan dekorere for eksempel en oppslagstavle på rommet sitt eller familiens kjøleskap.

Gi noe fint å drikke av i julegave til barna

En liten gutt sitter med et fotokrus i hånden
Lag enkelt og raskt et fotokrus eller en drikkeflaske som julegave til barna

Bestill et personlig krus med bilde i julegave til et barn som liker kakao! Det blir jo enda mer stas å drikke av et krus som er dekorert med et herlig bilde av seg selv, eller noe barnet er glad i?

Du kan velge mellom mange forskjellige typer krus, som alle går raskt og enkelt å bestille på nett. Se for eksempel våre flotte porselenskrus, de praktiske emaljekoppene eller de morsomme tryllekrusene! Du kan også sjekke ut vår smarte drikkeflaske, også med ditt eget bilde naturligvis, som er supre for barna å ta med seg på tur, i skolesekken eller på fotballtrening.

Vi håper vi har gitt deg litt inspirasjon og idéer til morsomme julegaver til barna du er glad i. Trenger du gaver til flere i familien, finner du flere idéer til julegaver i vårt store juleunivers.
God fornøyelse!

Kanskje du også er interessert i dette?

Her er litt mer inspirasjon og tips for deg med barn

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.