Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fine julegaver til barn med egne bilder

Få tips til personlige gaver som gleder i årevis, og som barna ikke visste de ønsket seg!

Julen er barnas fest! Selv om jula er så mye mer enn gaver, må vi jo erkjenne at det gjerne er gavene de små ser mest fram til. Derfor er også julegavene til barna viktige! Ønskelistene er kanskje lange, men om du vil gi noe helt spesielt og personlig til barna i familien gir vi deg noen gode tips til noen unike fotogaver.

Julegaveidéer til små barn

Har du et barn i barnehagealderen, ta en titt på våre fine og gode julegaveidéer her

Julegaveidéer til skolebarnet

Er du på jakt etter en gave til skolebarnet, ta en titt på våre fine og søte gaver her

Den mest personlige julegaven til barn: CEWE FOTOBOK

Alle barn uansett alder vil elske å få en bok fylt med bilder av dem selv og familien deres

Søt og miljøvennlig innpakning til gavene

En fyll-selv gaveeske er den perfekte innpakningen til gavene - og den kan brukes igjen og igjen

Ofte stilte spørsmål

Sjekk vår FAQ for å få svar på spørsmålene dine

Hvis du er på jakt etter en julegave til det kreative barnet er våre Faber-Castell fargeblyanter et åpenbart alternativ. De fås i to varianter: klassiske fargeblyanter og akvarelfrageblyanter hvor man først tegner med fargeblyantene for så å gå over etterpå med en fuktig pensel. På den måten oppnås den fine akvareleffekten. Du kan supplere fargeblyantene med en kollegiblokk som barnet kan tegne i. Du kan også lage en bordbrikke med bilde. Den kan fungere som underlag når det kreative barnet tegner ved bordet.

Er barnet ditt glad i spill? Ta en titt på kategorien Fotogaver. Her finner du bildelotto, kortstokk og puslespill, f.eks. Premium puslespill 40 brikker i kraftig kartong og en praktisk ramme, så de mindre barna også kan være med. Er puslespillet til et større barn kan du se på vårt puslespill fra Ravensburger, som fås med 500, 1000, 1500 eller 2000 brikker. Både motiv og antall brikker kan være med å avgjøre vanskelighetsgraden.

Enten er ønskelisten alt for lang og full av gaveønsker, som med høy sannsynlighet ender opp i et hjørne på barnerommet - eller så er ønskelisten ikke eksisterende. Vil du gjerne gi en gave som holder resten av livet, en gave barnet ikke får av noen andre - og en gave som barnet fortsetter å være glad for, burde du lage en CEWE FOTOBOK med bilder av barnets liv. Det er den beste og mest personlige julegave du kan gi barnet uansett alder. Er barnet i barnehagealder, vil en CEWE FOTOBOK Kids være helt perfekt. Her kan du sette inn 22 favorittbilder som den lille kan bla i selv. Er barnet eldre enn barenhagealder vil en av de andre fotoboksformtaene være ideelle. Du kan fylle fotoboken til barnet med bilder fra ferie, hverdag eller fest. Det er helt opp til deg, men morsomst for barnet er om de selv er hovedpersonen i fotoboken.

Hos CWE finner du ni forskjellige fotoboksformater og vår kundefavoritt er CEWE FOTOBOK stor hvor størrelsen tilsvarer et A4-ark. Sjekk alle formatene og se om den også er ditt favorittformat.

Kanskje du også er interessert i dette?

Her er litt mer inspirasjon og tips for deg med barn

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.