Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Invitasjon

Lag bryllupsinvitasjoner selv til den store festen

Gjør noe ekstra ut av bryllupet – lag unike invitasjoner

Det er tid for bryllup! Nå venter planlegging og forberedelser før bryllupet skal feires med venner og familie. Kanskje har dere allerede funnet datoen for vielsen, og kanskje har dere kommet så langt at dere har funnet lokale også. Det neste skrittet er å få invitert gjestene. Design bryllupsinvitasjonene raskt og enkelt med fine bilder – så blir invitasjonene ekstra personlige og helt unike.

Gjør dere flid med personlige bryllupsinvitasjoner

Bryllupsinvitasjoner med et bilde av en mann og en kvinne som gir hverandre en klem ved havet, liggende på et brunt bord av tre
Dere kan enkelt lage flotte bryllupsinvitasjoner selv, akkurat slik DERE vil at de skal se ut

Gled gjestene med bryllupsinvitasjoner som de kan se dere har lagt sjelen i. Det er noe eget med det å få et flott og velskrevet kort i hendene og legge merke til omtanken som er lagt i kortet. Vi tror på at når gjestene ser den innsatsen du legger i bryllupsinvitasjonene, så svarer de med lik mengde engasjement. Et flott kort legger listen for bryllupsfesten og er med på å bygge opp spenningen til den store dagen.

Du har mange muligheter til å lage en helt spesiell invitasjon hos oss. Gjør for eksempel invitasjonene eksklusive med flotte elementer i effektlakk.

Hold datoen ledig med save the date-kort

To save the date-kort med bilder av to menn med armene om hverandre ligger på et trebord
Design og send personlige save the date-kort til gjestene, så de kan sette et stort kryss i kalenderen

Hvis dere enda ikke er kommet så langt i forberedelsene, kan det være en god ide å starte med å sikre at alle gjestene vet at de må holde av datoen. Det er lurt å sende et save the date kort, før de endelige bryllupsinvitasjonene er på plass. Save the date-invitasjonene trenger ikke være prangende eller fulle av tekst. De kan være enkle og elegante – og så bygger de samtidig opp spenningen til den store dagen! Gjør det på et enkelt fotokort eller et dobbeltsidig foldekort – vi har mange ferdige maler som du kan velge mellom.

Teksten på et save the date-kort kan for eksempel se slik ut:

Sett kryss i kalenderen
Vi skal gifte oss
25. juni 2022 i
Nidarosdomen
Camilla & Truls

Enkelt og greit – med oppfølging av en ordentlig bryllupsinvitasjon når alt er på plass.

Det er lett å lage bryllupsinvitasjoner selv

Bryllupsinvitasjoner ligger på et bord, mens en hånd skriver tekst inne i en invitasjon
Det er både lett og enkelt at skrive tekst, når dere lager bryllupsinvitasjonene selv

Det er enkelt å lage den riktige looken på invitasjonene i vårt gratis fotoprogram eller foto appen vår, hvor du kan velge mellom mange design. Før du starter anbefaler vi at du har denne informasjonen klar:

 • Hva inviterer dere til?
 • Hvem er invitasjonen til?
 • Når er festen?
 • Hvor er festen
 • Når skal gjestene gi beskjed?

I en bryllupsinvitasjon kan teksten for eksempel se slik ut:

Kjære Ida og Morten

Truls har vært nede på et kne, og har heldigvis kommet opp igjen! Derfor vil vi invitere dere til et brak av en bryllupsfest!

Vielsen foregår i Nidarosdomen 25.juni 2022 kl. 13. Rett etterpå blir det fest i Banksalen, Kongens gate 4, 7010 Trondheim. Vi ønsker oss en uforglemmelig dag i godt selskap, med minner for livet og slitne føtter dagen derpå. Vi gleder oss til å se dere på den store dagen! S.U. innen 1.mai 2022

Klem fra Camilla og Truls.

Når teksten er på plass, kan dere finne det beste bildet til forsiden av invitasjonen. Kanskje har dere fått tatt et bilde spesielt til bryllupsinvitasjoner, bord- og menykort eller lignende? Ellers er det smak og behag om dere vil ha en minimalistisk stil med kun et bilde og tekst, eller om dere ønsker å pynte invitasjonen litt ekstra med dekorasjoner og rammer. Mulighetene er mange, og vi har hundrevis av design å velge mellom. Ved å lage bryllupsinvitasjonene selv får dere akkurat den looken dere ønsker! Valgene dere har tatt i bryllupsinvitasjonene, kan dere ta med dere videre i bordkortene og menykortene. Sånn blir det en rød tråd hele veien til festen.

Enkelt å designe og bestille invitasjoner

Bryllupsinvitasjon blir designet i CEWE Fotoprogrammet på en computer
Det er mulig å lage invitasjonene på flere forskjellige måter, alt etter hva dere mest vil

Dere har flere muligheter for å designe og bestille bryllupsinvitasjonene. På hjemmesiden vår kan du begynne å designe invitasjonene til bryllupet. Hvis du er kreativ og ønsker å lage invitasjonene selv helt fra bunnen, er det en god ide å laste ned fotoprogrammet vårt og lage dem der. Da får du den mest fleksible opplevelsen og flest designmuligheter.

Du har også mulighet til å lage invitasjonene i foto appen vår. Da kan du lage invitasjonene på toget, på bussen eller hvor enn det passer deg best.

Uansett hvilken løsning du velger er det enkelt å lage invitasjonene. Når de er sendt ut, og spenningen stiger jo nærmere bryllupsdagen kommer, kan dere begynne å forberede gjesteboken til bryllupet.

God fornøyelse!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
 • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spennende produktnyheter
 • Morsomme fotokonkurranser
 • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
 • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.