Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Fire søte gaver til babyen

Mangler du inspirasjon til hva babyen skal få i gave? Få svaret her!

Har familien blitt velsignet med en liten lykkeklump som gjør kjærligheten sterkere, dagene kortere, nettene lengre, lønna mindre, hjemmet gladere, fortiden glemt og fremtiden verdt å leve for? Kjærligheten til det nye familiemedlemmet er sikkert helt overveldende fra alle kanter og alle ønsker gi den beste gaven til småtten, uansett om det er en barselsgave, til dåpen eller den første bursdagen. Her får du våre fire forslag til en perfekt gave til babyen.

En gave til babyen for livet

Den aller største utviklingen i et menneskes liv skjer det første leveåret, og det i en så rasende fart at selv foreldrene kan slite med å henge med i svingene. Er du tante eller onkel til det nydelige lille gullet, har du sikkert mer tid enn de slitne foreldrene, samtidig som du bombarderes av søte babybilder. Samle alle de fine bildene og alle “først-ene” - første badet, første babygrøten, første gang med sand mellom tærne på stranden - i en fotobok! Husk at du også kan legge inn små tekster og kommentarer til bildene. Foreldrene vil elske fotoboken umiddelbart, og før du vet ordet av det vil barnet elske å se tilbake på “da jeg var liten”. Det er enkelt og greit den fineste fotogaven du kan gi babyen. Boka vil blir bladd i om igjen og om igjen.

Du kan lage fotobok her

Gaven: Babyens første bok

Jente ser i en CEWE FOTOBOK Kids med et bilde av seg selv og lillebror
En CEWE FOTOBOK Kids kan følge barnet i mange år fremover

En CEWE FOTOBOK Kids er en genial gave til babyen! Bokens tykke sider med avrundede hjørner gjør at den er enkel for små babyfingre å bla i. Når du designer din Kids-fotobok kan du fylle den med bilder av for eksempel familiemedlemmene til den lille, eller ta bilder av ting som skjer i babyens hverdag, med bading, lek, kos og mat, så gir du babyen en måte å kommunisere lettere på også.

Tips: Lager du en CEWE FOTOBOK Kids med bilder av babyens familie kan den hjelpe til med å skape trygghet i for eksempel innkjøring i barnehagen eller på overnattingsbesøk hos bestemor de første gangene.

Start på babyalbumet ditt her

En myk gave til babyen

Bamse iført t-skjorte med et bilde av en baby på magen sitter på et armlene
Den mykeste gaven til babyen: En bamse med motiv på magen

Vil du gi en myk gave til babyen, blir det jo ikke bedre enn en kosebamse. Du kan velge mellom den klassiske bjørnen, en elg og en hare, med en t-skjorte du bestemmer bildet på. Det kan for eksempel være et bilde av deg, foreldrene eller babyen selv?

Lag en bamse som kan bli babyens uunnværlige venn

En gave som vil pynte på barnerommet

Et veggbilde med en baby på henger over en kommode
Den fineste pynten til veggen - et personlig bilde er en dekorativ gave til babyen

Selv om minsten sannsynligvis sover på samme rom som foreldrene i de første månedene, så har – eller får - babyen etter hvert sitt eget rom. Hjelp foreldrene å gjøre rommet koselig og, ikke minst, personlig med en fin fotoplakat. Velger du et familiebilde vil den lille allerede i 9-10 måneders alder smile og peke ut de kjente ansiktene på bildet. En fotoplakat med et personlig bilde er på den måten både en flott og funksjonell gave til babyen – og til foreldrene.

Prøv deg frem med din fotoplakat her

Har du en liten engel selv kan du også lage en babybok. Kanskje lar du deg inspirere av Janni Lund Nicolaisen, som har laget en babybok med retro prints.

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.