CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Babyshower gave? Lag en lekker CEWE FOTOBOK Babyshower

Babyshower

Lag en flott og helt unik fotobok om din babyshower

 • Ta en masse fine bilder til babyshower
 • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
 • Gi en gave fra hjertet til den vordende moren

Få tips og inspirasjon til en nydelig babyshower-gave her på siden - eller start med en gang.

669.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, 100% resirkulert papir, blank eller matt
 • Fotopapir blank, halvmatt eller premium matt

Skal du ha babyshower?

Husk å få dokumentert den koselige dagen – ta massevis av bilder og lag en fotobok!

Det kan være at du selv er gravid og skal ha babyshower, eller kanskje du skal arrangere det for din gode venninne, søster, svigerinne…? Uansett hva, kan du lese litt om det her og få gode idéer til babyshower gaver, innbydelser og mye mer.

Babyshower gaver

Det er en tradisjon at man tar med en gave til den kommende moren eller til barnet hennes. Det er mange muligheter for å finne på søte, flotte, nyttige og personlige gaver til en babyshower. Her kan du lese litt om forslagene våre.

Mange venninner vil gjerne gi en personlig gave når de er invitert til babyshower. Hvis du gjerne vil finne på noe spesielt til venninnen din i stedet for babyklær og annet praktisk utstyr til den lille, bør du se her:

 • Lag en fotobok om vennskapet deres. Mange lager bryllupsalbum, fotobok til konfirmanten eller fra utdrikningslaget. Det er mange anledninger som passer perfekt til en fotobok, men du kan selvfølgelig lage en fotobok om akkurat det temaet du har lyst til. Det kunne jo for eksempel være om vennskapet deres? Sett i gang letingen etter ungdomsbildene. Lag en fotobok, og legg til morsomme historier og forskjellig pynt. Så har du en flott, morsom og veldig personlig babyshower gave til venninnen din.
 • Det er selvfølgelig også gaven som er litt kjedelig å gi, men som allikevel alltid faller i god jord: Et gavekort til en fotobok. Med gavekortet kan de kommende foreldrene lage sin egen, personlige fotobok med sine egne babybilder. Fotoboken kan utformes akkurat som de vil, og kan lages om forskjellige anledninger. I dette tilfellet er det nærliggende å lage en fotobok som babybok eller en fotobok om barnedåpen eller babyshoweren.
 • Vi har også mange andre fotogaver som sikkert vil falle i god jord hos en kommende barnefamilie. Se for eksempel våre søte, myke bamser med bilde i forskjellige utgaver. Alle bamsene fås med en liten t-skjorte med trykk på du har valgt. Til den lille nykommeren kan det jo være et bilde av mamma eller pappa?

Til slutt får du også en god idé til en barselsgave eller dåpsgave: Lag et fotoalbum med alle de fine, morsomme og stemningsfulle bildene du har tatt på babyshoweren. Dermed har venninnen din et varig minne om den gode dagen da hun og magen hennes var i sentrum og ble bortskjemt og feiret, omgitt av gode venninner og familiemedlemmer.

Hva er en babyshower?

Babyshower er egentlig en amerikansk tradisjon, hvor den kommende moren og hennes ufødte barn hylles og skjemmes bort før det går løs med babygråt og søvnløse netter. Til festen koser den kommende moren seg med venninner og, primært, kvinnelige familiemedlemmer, og det er dekket opp og pyntet med enten rosa eller lyseblå ballonger, bannere og lignende. Dessuten serveres det god mat, og det er kanskje en liten quiz eller lek med den gravide i sentrum. Utover det skal man bare kose seg og snakke om den forestående begivenheten, gi den kommende moren gaver og spise god mat.

Tradisjonelt arrangeres babyshowere som en overraskelsesfest for den kommende moren. Men her i Norge er det også vanlig at det er den kommende moren som arrangerer festen. Dermed blir det når det passer for henne og innen de rammene hun velger. Og det kan jo være en veldig god idé når man er høygravid og muligens er litt sliten og kanskje også har flere barn.

Å feire babyshower blir mer og mer vanlig i Norge. Om det også her bare skal være for den kommende morens venninner og kvinnelige familiemedlemmer eller om hele familien og faren også skal være med, er selvfølgelig opp til den som arrangerer babyshoweren. Men det er vel særlig kvinnene rundt den gravide som skal med?

Du må selvfølgelig gjøre det du vil for din babyshower og den måten du vil feire graviditeten og den søte ventetiden på.

Innbydelser til babyshower

Du kan selvfølgelig ringe eller sende melding til dem som skal være med. Hvis du vil gjøre mer ut av det, kan du her lage søte og personlige innbydelser som du selv kan designe og hvor du kan sette ditt eget utvalgte bilde på.

Flotte og personlige innbydelser forbinder mange av oss ofte med bryllupsinvitasjoner, konfirmasjonsinnbydelser osv. Men det er også en veldig søt idé til din egen eller din venninnes babyshower, så du allerede da kan komme i stemning til å feire den søte ventetiden. Da får du også gjort deg noen tanker om hvem som skal bli med. Skal det være alle venninnene, svigerinnene samt de kommende bestemødrene? Eller skal det bare være de aller nærmeste venninnene, så dere kan ha en stille og rolig hyggedag?

Når har man babyshower?

Det er egentlig ikke noen faste regler for når man kan ha en babyshower. Men det er nok en god idé å vente til den gravide har fått permisjon? Da er det mer tid til det, og ventetiden kan godt føles lang hvis man bare går og venter på å føde. Akkurat da er det et veldig fint tidspunkt å ha en sammenkomst med venninnene og kose seg og snakke om den kommende begivenheten. Og hvem vet når det igjen blir tid til venninnekos i fred og ro med en liten i huset?

Skal du feire barnedåp?

Det kan godt være man synes ventetiden er lang når man går og venter på å føde. Men når den lille først har kommet til verden går tiden fort, og plutselig er det på tide å arrangere barnedåp eller navngivningsfest.

Hos oss kan du bestille søte dåpsinvitasjoner med bilde av dåpsbarnet på. Velg det designet du liker best og velg farger, bakgrunner, pynt, skrift osv.