CEWE FOTOBOK > CEWE FOTOBOK Kids
   CEWE FOTOBOK Kids

   CEWE FOTOBOK Kids

   La barnet gå på oppdagelsesferd i sin egen verden bilde for bilde

   249,00 kr*

   • 22 ekstra tykke sider (14 x 14 cm) med avrundede hjørner
   • Med spiralrygg i kunststoff av god kvalitet
   • Velegnet til små barn

   Se produktinformasjon

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsinformasjon:

   Postforsendelse: 8-11 hverdager
   Avhentning i butikk: 8-11 hverdager

   Fraktkostnader i henhold til prisliste

   CEWE FOTOBOK Kids

   Gå på oppdagelsesferd i din egen verden bilde for bilde

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Lag en søt fotobok med dine egne bilder og tekst. Boken vil få barnas øyne til å stråle!

   De 22 sidene har god plass til det du gjerne vil at barnet ditt skal lære. CEWE FOTOBOK Kids fremmer lek, læring og gjenkjennelse. Og takket være spiralryggen går det som en lek å bla med de ekstra tykke avrundede sidene, som samtidig trener barnets motorikk. Barnet ditt kan bla, gjenkjenne, oppleve og le. Alle materialene er sertifiserte som ikke-helseskadelige.

   Gled både de store og de små med en kreativ gaveidé. En unik fotobok fremstilt med kjærlighet til minne om de spesielle øyeblikkene. Samtidig er det en fotobok med både nytt og velkjent, som barna kan oppleve verdenen sin gjennom.

   Produktinformasjon

   Produktinformasjon

   Format: 
   Ca. 14 x 14 cm (lukket)

   Antall sider:
   22 sider

   Prisene kan variere noe, avhengig av leveringsmåten.
   Velg en leveringsmåte for å se riktig pris.


   Velg leveringsmåte:

   Hentes i butikken
   Mottas i posten
   ProduktPris Leveringstid
   CEWE FOTOBOK mini - softcover - standard digitaltrykk (26 sider) 89.00 Kr Sone 1: 6-8 hverdager
   Sone 2: 7-9 hverdager
   Sone 3: 8-10 hverdager
   Pr. ekstra 4 sider 22.00 Kr  
   Tillegg pr. video (oppbevares i 3 år) 21.00 Kr  
   CEWE PHOTOBOOK Pure 189.00 Kr Sone 1: 4-6 hverdager
   Sone 2: 5-7 hverdager
   Sone 3: 6-8 hverdager
   CEWE FOTOBOK Kids 249.00 Kr Sone 1: 8-10 hverdager
   Sone 2: 9-11 hverdager
   Sone 3: 10-12 hverdager
   Administrasjonsgebyr per ordre inkl. frakt
   Pris
   99.00 Kr
   Alle priser vises inkl. MVA
   ProduktPris Leveringstid
   CEWE FOTOBOK mini - softcover - standard digitaltrykk (26 sider) 89.00 Kr Sone 1: 6-8 hverdager
   Sone 2: 7-9 hverdager
   Sone 3: 8-10 hverdager
   Pr. ekstra 4 sider 22.00 Kr  
   Tillegg pr. video (oppbevares i 3 år) 21.00 Kr  
   CEWE PHOTOBOOK Pure 189.00 Kr Sone 1: 4-6 hverdager
   Sone 2: 5-7 hverdager
   Sone 3: 6-8 hverdager
   CEWE FOTOBOK Kids 249.00 Kr Sone 1: 8-10 hverdager
   Sone 2: 9-11 hverdager
   Sone 3: 10-12 hverdager
   Administrasjonsgebyr per ordre inkl. frakt
   Pris
   49.00 Kr
   Alle priser vises inkl. MVA

   Topp kvalitet og god service er viktig for oss.

   Derfor får du dette produktet med en 100% fornøydgaranti.

   Babyalbum om de første årene


   Lag den søteste og fineste babyalbum til barnet ditt. Vårt nyeste skudd på fotobok -stammen, CEWE FOTOBOK Kids, kan din lille gutt eller jente holde selv, og den tåler både å bli klemt og suttet litt på. Sett inn dine egne bilder og tekst i babyboken, les her og få inspirasjon og gode idéer til en fin og personlig fotobok til det lille barnet ditt.


   DIY babyalbum


   Lag selv en helt personlig babyalbum i ditt eget design! Det er noe av det som bare hører til når man får en liten og de beste minnene skal tas vare på.
   Men helt ærlig, hvor mye tid og overskudd har man til å klippe og klistre og selv lage en babyalbum til den lille? Det er nok ikke så mye som mange tror. Men her kan du se hva ditt nye DIY prosjekt kan være: En kjempefin babyalbum! Lag babyboken din i fotoprogrammet vårt, hvor du selv kan designe den eller bruke en av våre mange, flotte maler, og så laster du bare opp de bildene du vil ha med i boken.
   Den klassiske babyalbum er Barnets bok. Tiden flyr når man får barn, og selv om det er store øyeblikk når Felix smiler til deg for første gang eller Emma tar sitt første skritt, kommer det en dag hvor du ikke kan huske hvor gammel han eller hun var da det skjedde. Da vil du sette stor pris på at du har laget en fotobok om det!
   Denne mini-utgaven av barnets bok er ikke så stor, 14 x 14 cm, og er beregnet til de minste barna, som selv kan holde boken og gjenkjenne bilder av mennesker og ting fra hverdagen deres. Den tåler en omgang sikling og fettete fingre, for sidene kan tørkes av - så det blir bokstavelig talt babyens bok og ikke foreldrenes.


   Lag en CEWE FOTOBOK Kids som babybok


   Babyboken er til og om det lille barnet. Du kan lage forskjellige versjoner av babyboken alt etter hvor gammel barnet ditt er, og hva han eller hun trenger og synes er spennende og underholdende. Her kan du se forslagene våre til hva du kan lage en babyalbum om:

   • Babyalbum til det første året: Til det helt lille barnet er det en veldig god idé med en bok med bilder av de viktigste personene i babyens verden: Mamma og pappa! Sørg for å ta noen koselige portrettbilder, babyer elsker å se på glade ansikter. Kanskje det også kan være et par bilder av besteforeldrene eller av storebror eller storesøster? Det er i hvert fall også ansikter babyen din ser flere ganger daglig og forbinder med noe fint og godt

   • For den litt eldre babyen har nok verden blitt litt større. Kanskje bekjentskapskretsen har blitt utvidet med en mammagruppe hvor barnet har fått sine første lekekamerater? Sett også et bilde av dem i babyboken, og kanskje også et babybilde av den lille selv?

   • I 1-2-årsalderen går nok barnet hos dagmamma eller i barnehagen. Da er det plutselig andre voksne i livet deres som også er snille, hjelpsomme og spennende, og de fortjener da også en plass i boken sammen med de andre barna som går der

   • Som 2-3-åringer går de fleste barn i barnehagen. Det er her de første ordentlige vennskapene vokser, barnet får gode lekekamerater og lærer å skape sosiale relasjoner. Så ta noen fine bilder av småtrollene i barnehagen til fotoboken. Husk for god ordens skyld å få foreldrenes tillatelse før du begynner å ta bilder av barna
   Lær barnet bokstaver og lyder med CEWE FOTOBOK Kids


   Husk at små barn er ivrige etter å lære. Så det er bare lære ord med det lille barnet ditt, de synes som regel det er gøy og underholdende å lære lyder og navn på ting fra hverdagen sin. Lag et babyalbum som en lærebok hvor du setter inn bilder av huset deres, av hunden eller katten deres og, for eksempel, matvarer barnet ditt liker godt.
   Siden du kan sette inn tekst i fotoboken din også, kan du skrive små ord, så barnet ditt lærer seg lydene og bokstavene. Litt som med en ABC-bok, bare i litt mindre skala, så det ikke blir for mye for det lille barnet. Og helt ærlig, er det ikke gøyere for den lille med en ekte bok med bilder fra hans egen hverdag i stedet for en ferdiglaget bok fra bokhandleren eller biblioteket?


   CEWE FOTOBOK Kids er nok det beste babyalbum


   Med CEWE FOTOBOK Kids har du et fint minne, læring til barnet ditt, en koselig gave eller bare god underholdning til barnet ditt. Boken har mange bruksmåter, og du kan sette inn bilder av hva som helst.
   Hvis du trenger en gaveidé, kan du bruke et babyalbum som en gave til venninnen, søsteren eller svigerinnen din som venter barn. Den er for eksempel den perfekte gaven til en baby shower. Lag også et fotoalbum til ditt eget barn, hvis du er gravid eller har et lite barn.


   Babybokens fordeler


   I motsetning til den klassiske Barnets bok er denne babyboken en som det lille barnet selv kan håndtere. Selv helt små barn smiler og blir rolige og glade av å se på bilder av foreldrene sine eller av seg selv, så det er mange timers lek og underholdning i boken.
   boken er også et godt supplement til den vanlige babyalbum i stoff, hvor fine farger og geometriske mønstre pynter sidene. Babyboken i stoff er til de helt små barna, og selv nyfødte sperrer øynene opp når de blir presentert for svart/hvitt-mønstre eller glade farger. Og når de blir bare bittelitt større, kan du lage en CEWE FOTOBOK Kids til barnet ditt.
   Bokens utforming gjør at den er enkel å håndtere for den lille. Sidene er ekstra tykke og har avrundede hjørner, så den er enkel å bla i.


   Bruk babyboken når det er kosetid


   Bruk babyboken når du skal legge ditt lille barn til å sove. Det er viktig å ha et koselig kveldsritual, og de små elsker at det er det samme som skjer hver kveld når det nærmer seg leggetid. Faste rutiner og gjenkjennelighet gir dem ro, og når de vet hva som skal skje, faller de små lettere i søvn.
   Her er et par tips til hvordan du legger den lille babyen:

   • Start med å sette ned tempoet på kvelden. Skru ned for de ville lekene og slå gjerne av tv og nettbrett og demp lyset. Da fornemmer den lille at det skal være ro nå

   • Legg eventuelt den lille i et varmt, beroligende bad, og ta på en deilig og myk pysj etterpå

   • Finn fram Bamse og sett dere sammen i sofaen og kikk i babyalbumet. Pek på bildene og snakk litt om hvem som er på dem. Små barn elsker å se på de samme bildene av velkjente, glade ansikter igjen og igjen

   • Hvis du har en liten baby som skal sove i barnevogn, kan du slå opp babyalbumet på en side og sette den i kanten av barnevognen. Da har den lille noe fint å se på mens han faller i søvn.   Vi tør nesten garantere at din lille gutt eller jente blir glad for babyalbumet. Husk at du har 100 % fornøydgaranti på babyboken din, så hvis noe ikke er som det skal være, er du velkommen til å kontakte oss.

   God fornøyelse!


   Jeg aksepterer dette
   Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.