CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Jobbkalender

Lag den selv med dine egne bilder

  • Varer i år etter år
  • 5 papirtyper
  • A4-format
  • Et kunstverk på veggen
fra 179.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Format:

  • A4 stående eller liggende

Papirkvalitet:

  • Digitaltrykk eller fotopapir

Flotte jobbkalendere med dine egne bilder trykt på

Det er ofte hjemme vi bruker tid og ressurser på å få tingene til å være funksjonelle og se fine ut. Men hva med på arbeidsplassen? Det er tross alt der mange av oss tilbringer flest timer. Da vil vi vel også gjerne ha brukbare og flotte ting rundt oss, ikke sant?

En jobbkalender er et viktig redskap for mange som trenger en kalender både til private og jobbrelaterte oppgaver og avtaler. Her hos CEWE kan du selv lage en fotokalender med dine egne bilder, og du kan velge mellom mange forskjellige typer og formater. Så det er helt sikkert også en fotokalender som passer til deg. Les her og få inspirasjon til å lage en flott jobbkalender til kontoret.

Lag en fotokalender til veggen på kontoret

Hva har du hengende på veggene på jobben din? Det er stor sannsynlighet for at det enten ikke henger noe eller at det henger reklamer for firmaets produkter eller lignende. Hadde det ikke vært gøy å få noe fint opp på veggene? Noe som både er fint å se på og som er veldig brukbart på en arbeidsplass? Det kunne jo være en jobbkalender med fine bilder på!

I jobbkalenderen kan du skrive inn prosjekter og frister, så du får et godt overblikk. Ta med familien på jobb: Lag din egen, personlige kalender som du kan pynte med familiebilder. Du kan også bruke bilder fra en deilig ferie eller hva som helst du liker å se på.

Felles kalender til deg selv og kollegaene dine

Lag også en felles kalender til avdelingen til glede og nytte for både deg selv og kollegaene dine. Her kan dere alle skrive inn prosjekter, frister, kurs, ferie og så videre på. Da kan dere raskt skaffe dere overblikk over avdelingens arbeid. Kanskje vaktplanen også kan skrives på? Pynt kalenderen med morsomme bilder fra firmafesten, påskelunsjen eller team building-turen. Eller finn noen stemningsfulle landskapsbilder i vakre farger til inspirasjon for alle de gode medarbeiderne dine.

Ta med jobbkalenderen etter sommerferien og gled kollegaene med fine bilder fra firmaets sommerfest. Men går det å komme med en ny kalender etter ferien, starter ikke en kalender alltid med januar måned? Nei, ikke hos CEWE, her kan du nemlig selv velge startmåned i kalenderen din.

Velg selv startmåneden i jobbkalenderen

Visste du at du kan bestemme selv hvilken måned jobbkalenderen din skal begynne med? Det kan du! I fotoprogrammet vårt kan du velge startmåned i fotokalenderen din, så du er sikker på å kunne bestille en kalender når du trenger den, uansett hvilken tid på året det er. Du er dermed også sikker på ikke å få en kalender hvor noen av månedene har gått.

Lag en studiekalender med bilder

Er du student? Da er du sikkert enig i at en fulltidsutdanning også er som en jobb, med prosjekter som skal leveres og frister som må overholdes. Få et godt overblikk over arbeidsoppgavene dine med en flott studiekalender med dine egne bilder!

Arbeidskalendere i alle formater og størrelser

Vi har helt sikkert en arbeidskalender som passer til nettopp deg og behovet på arbeidsplassen din. Du kan velge mellom bordkalendere og veggkalendere, og begge typene finnes i forskjellige størrelser og formater. Sjekk for eksempel ut den flotte kvadratiske veggkalenderen.

Lag din nye jobbkalender i appen vår

Du kan lage en jobbkalender med bilder i foto-appen vår. Her har du også mulighet for å lage andre fotoprodukter med bilder du har liggende på telefonen eller nettbrettet som for eksempel fotobøker eller veggbilder.

God fornøyelse!