CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag en fotobok om hobbyen din
Hobbybok

Hobbybok

Lag en fotobok om hobbyen din

 • Finn frem alle de fine bildene du har av hobbyen din
 • Sett dem i en CEWE FOTOBOK
 • Nyt hobbyen din i bilder og vis den frem til venner og familie

Få tips og inspirasjon til din hobbybok her på siden - eller start med en gang.

fra 349.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Produktinformasjon

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hefte
 • Kunstlær
 • Lerret

Papirkvalitet:

 • Digitaltrykk standard, 100% resirkulert papir, blank eller matt
 • Fotopapir blank, halvmatt eller premium matt

Hobbybok – lag en flott fotobok med bilder fra hobbyen din

Blir du gira av å kjøre seilfly? Får du et kick av å gjøre karate? Eller er hobbyen din strikking, sykling eller noe helt annet, og har du masse bilder av det? Da er det kanskje en idé å lage din egen fotobok om hobbyen din – så har du minnene lagret og klare til å ta fram og nyte igjen og igjen.

De fleste mennesker har en hobby eller en fritidsaktivitet de liker veldig godt å gjøre. Hobbyene våre får oss til å slappe av og lade batteriene, og det er utallige forskjellige hobbyer. Noen av aktivitetene er noe man sitter med alene, andre er noe man møtes og gjør sammen med andre. Uansett hva er det stunder vi nyter og gjerne vil huske. Så hva er bedre enn å ta vare på dem i en kjempefin fotobok du har laget selv? Les her og se hvordan du kan lage din egen fotobok med tekst og bilder, og bli inspirert til flotte layouter og design.

Hva er hobbyen din? Sett bildene derfra i en fotobok

Hva liker du å gjøre når du kommer hjem fra jobben eller når barna er lagt i seng, og du har en kveld i fred og ro for deg selv?

 • Håndarbeid: Det er mange former for håndarbeid, og du har sikkert prøvd ut en eller flere av dem. Kanskje du har hoppet på strikkebølgen og produserer skjerf, vanter og gensere? Eller liker du bedre å hekle sjal, duker og de populære og miljøvennlige vaskeklutene? Uansett hvilken hobby du har, så husk å ta bilder til fotoboken din av de flotte tingene du lager. For å gjøre boken veldig fin kan du også legge til bilder av personen som var så heldig å få det du har strikket eller heklet, eller deg selv ikledd kreasjonene. Husk at du også kan sette inn bilder av oppskriftene, og at du kan legge til tekst så du kan skrive litt om det du har laget, hvem det var til, hvor lang tid det tok osv.
 • Baking: Er ord som fondant og glasering helt velkjente for deg? Da har du sikkert hoppet på den store bakebølgen og lager flotte kaker, cookies og lekkert brød til familie og venner. Men når godsakene er spist, er de jo helt borte…. Derfor må du ta bilder av de flotte tingene du lager og sette i en hobbyfotobok. Du kan også ta fine bilder av de koselige stundene du har hatt med barna på kjøkkenet, med venninnene til te og flotte cupcakes eller Albertes og Magnus’ bryllup hvor du sto for bryllupskaken. Husk at du også kan sette inn tekst i fotoboken din, så du kan skrive et par ord om det du lager.
 • Hvis du også er glad i å lage mat, kan du lage din egen kokebok med de beste oppskriftene. Da har du også en veldig god gaveidé.
 • Sport: Er du kjempeglad i å sykle, eller er hundetrening ditt alt? Lag en flott hobbybok med de gode minnene dine fra eventer, stevner osv. Husk også å krydre fotoboken din med bilder av de mange menneskene du sikkert møter til de forskjellige stevnene osv. og koselige stunder dere har hatt sammen, som i et fotoalbum.
 • Slektsforskning? Her er det også en opplagt mulighet å lage en fotobok om hobbyen din, og kanskje til og med en slektsbok også. Slektsforskning har blitt en veldig populær hobby, og flere og flere bruker mange timer på å lære om sin families opphav. Dokumenter jobben din med å lage en fotobok om hobbyen din.

Husk at du kan lage bøker om hobbyen din uansett hvilken hobby du har. Det kan være alt fra jakt og fiske til akvariefisker, lek med barna, brettspill, camping… Og har du et spesielt bilde som er kjempefint, ekstra stemningsfullt eller supersøtt, kan du lage en fotoforstørrelse og henge opp på veggen. Bildet ditt kan lages både som fotoplakat, trykkes på ekte fotolerret og mye mer. Se mer på siden vår om veggbilder.

Lag fotobøker om hobbyene dine

Og synes du at det snart er på tide å få en ny hobby, er det en god fritidsaktivitet å lage fotobøker! Du kan lage dine egne bøker om akkurat det du synes. Kundene våre lager fotobøker med alt helt fra bryllupsbilder og babybilder til feriebilder og hagebilder. Så ta vare på de beste minnene dine om de gode stundene i en CEWE FOTOBOK og nyt dem igjen og igjen i mange år fremover.

God fornøyelse!