Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Gaveidéer og julegave til venninne

Mangler du en personlig julegave til venninnen din? Få 4 gaveidéer til jul så godt som året rundt under - og enda flere idéer lengre nede på siden

Gave til venninnen din

Finn årets venninne-julegave i 2023 med de beste minnene her hos CEWE

Hva skal du gi venninnen din i år? Vil du gi henne noe hun ikke allerede har, noe hun ikke får av andre - og en av de mest personlige gavene man kan få? Da bør du lage en personlig julegave med bilder som vekker fine minner. En CEWE FOTOBOK tar klart førsteplassen når det kommer til en personlig gave til bestevenninnen. Testvinner i kvalitet og unik i sine minner! Du fyller den selvfølgelig med hennes opplevelser.

CEWE FOTOBOK

Lager du en CEWE FOTOBOK i gave til venninnen, kan du velge mellom mange størrelser og design

Personlige veggbilder til din venninne

Lag et veggbilde med et flott bilde, som har betydning for venninnen din.

Bilde på skumplate

Skumplaten gir bildene dine et moderne og stilrent uttrykk. Materialet veier lite og er imponerende stabilt.

fra 229.00 kr*

Lag en fotokalender til venninnen din

En fotokalender med egne bilder som dekorasjon på kontoret til venninnen din enten som en bordkalender eller en veggkalender.

Mobildeksel med hennes eget bilde

Sett ett koselig minne med venninnen din på et mobildeksel, så hun kan gledes flere ganger om dagen
Mobildeksel med bilde av datteren til venninnen din i gave

Personlig gavetips: Mobildeksel med bilde av datteren til venninnen din

Har venninnen din barn kan du sette et bilde av dem på et deksel så mobilen hennes får en personlig side. Har dere vært beste vnninner siden barndommen kan du kanskje også bruke et morsom eller søtt barndomsbilde av dere. Perfekt gave til beste venninnen din! Og fort å lage.

Lag online

Lag fine fotogaver med venninnebilder på

Lag en rask julegave i høy kvalitet til venninnen din.
Gi en fotogave til mor, mormor eller venninne til jul

Velg en av de mange fotogavene som julegave til venninnen

Fotogaver går relativt raskt å lage, og du kommer langt med bare ét skikkelig bra bilde, som inneholder minner og gjør gaven like personlig for venninnen. Sett det på et krus til morgenkaffen eller ettermiddagsteen, som kan gjøre det litt mer koselig for henne.

Start på gavene

Se hvordan du pakker inn en julegave til venninnen på en fin måte

Hva gir man sin beste venn i gave?

Er din venninne en kvinne som har alt? Da er uansett en personlig fotobok - med deres minner i - en helt unik gave

Venninner og vennskap er noe av det mest dyrebare vi har. Så selvfølgelig vil du gjerne finne den rette gaven til venninnen din. Hun har kanskje masse sminke, tøy, vaser og mangler egentlig ingenting. Og nettopp derfor er en personlig gave med egne bilder den perfekte gaven til en venninne. For en fotobok, veggbilder eller andre fotogaver kan ikke bli en mer personlig gave enn når den er fylt med felles minner!

Venninnen din kan da kaste ett blikk på veggen hver dag eller ta frem fotoboken med feriebildene og gjenoppleve deres felles reiser, stunder med familie og kanskje også bilder fra da dere var små.

Personlig gave til bestevenninnen

Når du lager en personlig gave til bestevenninnen din med bilder, kan du enten velge hennes personlige bilder - for eksempel bilder med kjæresten hennes eller familie. Det kan være et mobildeksel med bilde av barna hennes eller hun selv. Eller så kan det være bilder av deres felles opplevelser.

Er dere barndomsvenninner finnes det sikkert søte bilder av dere sammen, og om de er fra den analoge tiden, kan du selvfølgelig scanne dem med mobilen og sette dem inn i fotoboken, på en fotoplakat eller noe helt annet. Dere har kanskje være på interrail eller backpacking sammen? Da vil det være et åpenbart tema for en fotobok og noen bilder, som dere kanskje ser på alt for sjeldent. Bestill to eksemplarer av fotoboken så har du samtidig sikret deg en fin gave til deg selv også.