Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Vinterbryllup

4 tips til deg som skal ha et vinterbryllup

Vinterbryllup er fantastiske og vakre – her får du 4 gode tips til hvordan du lager en magisk stemning på den store dagen

Kalde og korte dager – brrrr, vi får frysninger bare ved tanken. Vinterens kalde vær og korte dager skaper likevel gode vilkår for både bryllupet og bryllupsfotograferingen. Skal du arrangere et vinterbryllup i år? Da bør du lese videre, og få med deg hvordan vinterbryllupet blir helt perfekt.

La vinterens farger spre hygge i vinterbryllupet

Brud holder en brudebukett med hvite, grønne og oransje nyanser
La de samme fargene og nyansene gå igen som en flott rød tråd på bryllupsfesten

Tenk over hvilke farger og nyanser du ønsker at vinterbryllupet ditt skal ha – så kan du ha de i bakhodet allerede når du lager bryllupsinvitasjoner, bordkort og menykort. Slik sørger du for at vinterbryllupet får en rød tråd hele veien gjennom.

Vinteren har en vakker fargepalett, som innbyr til kreativ bryllupspynt. Du kan invitere frosten og snøen inn, dekke på med hvite duker og servietter – og samtidig bryte opp med jordfargene som finnes i skogen på denne tiden av året. Uansett hvilken farge bryllupet ditt får, har du mulighet til å matche det på invitasjonene samt bord- og menykortene, når du lager dem hos oss. Vi anbefaler at du lager dem i vårt gratis fotoprogram, som er enkelt å bruke.

Utnytt vinterlyset til bryllupsbildene

Brudepar står ute i en vinterlig skog og holder rundt hverandre
Det flotte vinterlyset gjør bryllupsbildene deres helt unike

Vinteren har et helt spesielt lys. Den bitende kulden sørger ofte for en helt klar luft, og ofte en skyfri himmel – flotte forhold til spennende bryllupsbilder. Dagene er også kortere, noe som betyr at du får mulighet til å ta fine bilder i alt slags lys til vinterbryllupet. Du kan fange den gylde timen to ganger i løpet av en dag – tiden hvor lyset er helt optimalt. Du får også mulighet til å ta bilder etter solen har gått ned – så kan dere få flotte bilder av den hvite brudekjolen mot en kullsvart og stjerneklar nattehimmel.

Når det hele er over og dere har sett gjennom alle bryllupsbildene, kan dere velge ett eller flere av dem og bruke dem i en fin veggdekorasjon – som veggbilde på fotolerret eller kanskje som en flerdelt veggdekorasjon. Vi har et stort utvalg av veggbilder i forskjellige formater som kan printes på forskjellige materialer.

Med så mange bilder å velge melding kan det kanskje være vanskelig å velge det aller beste. Det trenger heldigvis ikke være et problem. Dere kan samle alle bildene i en fin CEWE FOTOBOK. Bildene fra vinterbryllupet fortjener et stort format og det kan dere få i en bryllupsbok. Prøv for eksempel våre store formater XXL panorama og XL.

Bruk vinterværet til å skape en ekstra varm atmosfære innendørs

Retro prints med forskjellige familiemedlemmer henger i snor med små klemmer
Gjør pynten i festlokalet ekstra personlig med flotte retro prints

Det kalde været bidrar også til at stemningen inne blir ekstra hyggelig. Dekorer for eksempel festlokalet med flotte retro bilder som bordpynt og fordel dem rundt på bordet, eller ha ett på hver tallerken. Så kan gjestene samle dem, sende dem rundt og fortelle om bildene de selv er med på eller har tatt.

Mens de gjør det kan du gi dem noe varmt å drikke i en fin og personlig emaljekopp – ikke så opplagt til vin, men etter maten er det fint å servere en Irish coffee, en Romtoddy eller en varm kakao i.

Som bonus så er det ingen som trenger å bekymre seg for å være for varmt kledd i et vinterbryllup. Så la mennene finne fram sine fineste jakker og kvinnene de flotteste festkjolene, og fyr opp i ovnen til et brak av en bryllupsfest.

Et vinterbryllup er en fest uten sammenligning

Bildeboks med fremkalte bilder av et par
Velg ut de beste bildene fra festen eller bryllupsreisen og få dem fremkalt som fine printbilder

Fordi vinteren generelt er en mindre populær tid på året for bryllup, vil det uten tvil også bli en minneverdig fest som skiller seg ut i mengden av sommerbryllup. Du kan få gjestene dine til å hjelpe deg med å dokumentere bryllupsfesten ved å dele ut engangskameraer på bordene. Vi kan fremkalle engangskameraene for deg og etterpå kan du digitalisere bildene og sette dem i et bryllupsalbum med bilder fra vinterbryllupet. Du kan få gjestene til å laste opp bildene sine på en delt mappe i CEWE myPhotos. Da får de muligheten til å enkelt dele bildene fra telefonene sine, og dere får alle bildene samlet på ett sted.

Det er altså mange fordeler med å ha et magisk bryllup i vintermånedene. Vi gleder oss til å hjelpe deg med flotte bildeprodukter som vil være med på å gjøre vinterbryllupet ditt helt spesiellt!

Alt du trenger til vinterbryllupet

Kom i gang med forberedelsene til vinterens store bryllupsfest med disse produktene:

Velkomstfordel

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 20% på din første ordre
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikoden når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Koden gjelder hele din første ordre av bildeprodukter. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.