CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Fotolerret Fotolerret Fotolerret Fotolerret Fotolerret

Fotolerret

Ditt personlige kunstverk på et vakkert lerret

 • Lerretsbilde spent rundt en stabil, FSC®-sertifisert treramme
 • 41 formater: stående, liggende og kvadratiske
 • Matt overflate med tekstur
 • Fra 20x20 til 120x160 cm
 • 3 eller 5 cm av bildet brettes rundt 2 eller 4 cm blindramme
 • Veggoppheng er inkludert i prisen
 • Sveveramme kan bestilles som tilvalg
fra 219.00 kr *

Tilfredse kunder betyr alt for oss! Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti på CEWE-produktet ditt.

Hvordan ønsker du å bestille?

I neste steg vil du se forventet leveringstid, basert på dine valg.

Produktinformasjon

Formater:

 • 41 forskjellige formater
 • Fås i 5 formater med skyggeramme
 • Størrelser fra 20 x 20 cm til 130 x 130 cm

Materiale:

 • Lerret av høy kvalitet
 • Gramvekt: 340 g/m²
 • Spent opp på en blindramme av tre

Produktmerknad:

 • Oppspent på en ca. 2 cm bred blindramme i ekte tre
 • Fra 80 x 80 cm ca. 4 cm bred blindramme
 • 3 cm / 5 cm av bildet brettes rundt rammen

Alt om skyggerammene

Oppdag dette flotte ekstra for fotolerretet!
Skyggeramme art svart gull veggbilder Art sort-gull

Elegant og flott: Trerammen med et mellomrom på fem millimeter er den mest elegante varianten av rammene våre.

Skyggeramme art svart veggbilder Art sort

Elegant og flott: Trerammen “Art sort” med et mellomrom på fem millimeter den mest elegante varianten av rammene våre.

Skyggeramme art svart sølv veggbilder Art sort-sølv

Elegant og flott: Trerammen “Art sort-sølv” med et mellomrom på fem millimeter er en av de mest elegante rammevariantene våre.

Skyggeramme havanna floaters blå veggbilder Havana Floaters blå

Ved hjelp av denne trerammen med et mellomrom på fem millimeter får motivene dine den ønskede 3D-effekten.

Skyggeramme havanna floaters creme veggbilder Havana Floaters Kremhvit

Ved hjelp av trerammen med et mellomrom på fem millimeter får motivene dine den ønskede 3D-effekten.

Skyggeramme havanna floaters rød veggbilder Havana Floasters Rød

Ved hjelp av trerammen med et mellomrom på fem millimeter får motivene dine den ønskede 3D-effekten.

Motivene dine arrangert på en kreativ måte

Finn ut alt om de mange utformingsmulighetene for fotolerretet!
Flerdelt veggdekorasjon fotolerret

Flerdelt veggdekorasjon

Med våre flerdelte veggbilder lager du vakre kunstverk eller fine collager med opp til ni deler.

Bestill her

Din collage som fotolerret

Velg blant en rekke utformingsmuligheter!
Bildenavn

Fotolerret collage

Kombiner dine beste bilder i en collage på fotolerret. Du kan velge mellom en av de mange fine layoutene eller skape din helt egne.

Bestill her

Oversikt over alle formatene

Oppdag utvalget fra 20 x 20 cm til 130 x 130 cm!

Personlige bilder trykt på lerret

Få favorittbildene dine printet som flotte lerretsbilder i høy kvalitet. Perfekt til babybilder, familiebilder og vakre landskap.

Vi kjenner til det alle sammen – det flotte bildet som vekker så sterke følelser. Enten det er minner fra da barna var små, eller fra en reise hvor du kjenner sanden under føttene, hører støyen i Bangkok eller lukter krydderet på markedet i Vietnam når du ser bildet. Hvorfor ikke bringe denne opplevelsen inn i hjemmet hver dag? Lag et bilde på fotolerret og heng det opp på kjøkkenet, i stua eller på soverommet, så gjenopplever du de gode minnene hver dag. Et bilde på fotolerret er i tillegg en fantastisk julegave å gi eller en gaveidé til bursdager.

En av fordelene ved å lage bildet ditt på fotolerret i stedet for eksempelvis et tradisjonelt bilde i ramme er at du unngår refleksjoner. Du ser derfor bildet knivskarpt uansett om solen skinner eller du ser på det i en skjev vinkel. I tillegg til dette materialvalget med bilder på fotolerret, har materialet vårt ”bilde på skumplate” også denne effekten.

Lerretsbilder – ditt personlige bildetrykk

Hvilke bilder kan du velge til lerretsbildene dine? Alle bilder ser faktisk flotte ut på fotolerret, så hvilke du velger er opp til deg. Det kan være portrettbilder, babybilder, konfirmasjonsbilder eller kjempeflotte landskapsbilder – lag ditt eget bilde akkurat som du vil. Det gjelder selvfølgelig også i forhold til formatet og fasongen, hvor du kan velge store og små størrelser – og både kvadratiske og rektangulære former.

Foto på fotolerret - Personlige bilder trykket på fotolerret

Lag personlig fotokunst til hjemmet ditt med våre spennende og flotte bildemuligheter. Print dine egne bilder direkte på fotolerret og opplev et flott spill og et helt annet uttrykk i bildet. Med et bilde på fotolerret unngår du refleksjon fra lys, så bildet virkelig kommer til sin rett.

Fotolerreter skaper stemning og dekorasjon til hjemmet ditt

Kan du kjenne deg igjen i den følelsen av at man ser seg rundt i stua, også er det ett eller annet som mangler? Veggene virker kanskje litt tomme? Eller er det de samme bildene som henger der, som naboen også har, eller de man ser i alle boligbladene. Hadde det ikke vært spennende å ha noe helt annerledes på veggene? Kanskje til og med noe du har laget selv? Lag et fotolerret med det fineste bildet ditt!

Et fotolerret som flott lerretsbilde til hjemmet ditt

For å bli minnet på et bestemt øyeblikk fra livet ditt, kan du gjøre de fineste bildene dine til varige minner. Har du for eksempel et favorittbilde fra familiens forrige ferie, et hyggelig bilde fra barnedåpen, et koselig bilde av barna eller et romantisk bryllupsbilde, så lag det om til personlige lerretsbilder. Du får et unikt og personlig veggbilde, som garantert vil skape stemning i hjemmet ditt!

Lag store lerretsbilder hos oss

Hos CEWE kan du lage store lerretsbilder helt opp i 130x130 cm eller 120x160 cm størrelse. Det gir deg muligheten til å lage noen skikkelig store kunstverk og blikkfang til hjemmet! Tenk så utrolig kult med et ordentlig fint kunstfoto du har tatt, forstørret og plassert på en tom vegg for full oppmerksomhet. Vi tilbyr faktisk de største lerretsbildene i markedet, så her får du fotolerret i de fleste størrelser. Lag store lerretsbilder med bildene dine og nyt dem i ekstra stort format. Store lerretsbilder kan også passe til fotocollager, verdenskart eller digital kunst - kun fantasien setter grenser for hva du kan bestille som fotolerret!

Du kan enkelt få et eget fotolerret

Her kan du se hvor enkelt det er å lage de fineste bildene dine om til flott fotokunst trykt på et lerret:

 1. Klikk på ’Utform her’, og velg et ønsket format.
 2. Velg et tomt layout eller benytt deg av en av våre designmaler.
 3. Last opp et bilde. Hvis kvaliteten på bildet ditt er bra, vil et grønt smilefjes vises.
 4. Klikk på ’Legg i handlevogn’ når du er fornøyd med resultatet.
 5. Logg inn eller registrer deg som kunde før du gjennomfører bestillingen din.
 6. Du vil motta bildet ditt på et lerret med posten, innenfor 7-11 virkedager.

Har du enda ikke bestemt deg for hvilket av bildene dine som du vil trykke på et lerret, så skal du bare prøve deg frem. Det er bare fantasien din som setter grenser. Med et flott, kreativt og personlig bilde på et lerret gir du stua di et nytt og unikt kunstverk med en helt spesiell individualitet. Lag alt fra små bilder på 20x20 cm til store lerretsbilder på 130x130 cm.

Et fotolerret er en god gaveidé

Et flott og personlig bilde på et lerret er en veldig god hjemmelaget gave til familie, venner og kollegaer. Velg for eksempel et bilde fra en spesiell og felles opplevelse, eller et bilde hvor du og mottakeren er blitt fotografert sammen. Er gaven til et barn, kan du finne et fint bilde av kjæledyret deres. Mulighetene er mange. En mer unik og personlig gave fås ikke!

Se de andre spennende veggdekorasjonene våre også, de kan du også lage med bildene dine. F.eks. kan du lage en flott fotoplakat, som fås i flere forskjellige størrelser, eller et bilde trykt på en bilde på aluminiumsplate.

Hvilke bilder kan du printe på lerretsbilder?

Det er nærmest fritt valg fra alle hyller når du skal lage et lerret med bildene dine trykt på. Bla igjennom bildene dine, og finn de motivene som du gjerne vil ha på veggen i en forstørret utgave. Følg instruksjonene våre på hjemmesiden eller last ned vårt gratis fotoprogram som vil gi deg langt flere designmuligheter. Du kan prøve deg fram ved å sette inn forskjellige bilder hvis du er i tvil. Lek og eksperimenter med mulighetene for fotolerret, det blir uansett helt unikt designet og perfekt for hjemmet ditt. Prøv også å lage bilder i forskjellige størrelser, så du får en fin miks av små og store lerretsbilder - til en flott fotovegg.

Hvilket bilde kan jeg bruke til lerretet mitt?

Det bestemmer du helt selv. Finn frem de beste blinkskuddene dine, og vurder om det er noen som ville vært flotte som et fotolerret. Eller gjør det omvendte; gå ut og finn et flott motiv i naturen eller knips et koselig bilde av barna. Husk at du alltid har mulighet for å se en forhåndsvisning når du har startet med å designe fotolerretet. Hvis du ikke er fornøyd kan du endre det, eller bytte til et annet bilde. Når du er helt fornøyd, utfører du bestillingen din.

Er det mange designmuligheter, når jeg lager lerretsbilder?

Ja, det er rike muligheter for å designe en veldig personlig veggdekorasjon. Du kan velge mellom mange forskjellige størrelser og formater. Hvis du vil ha et lerretsbilde som er litt annerledes, kan det gi en spennende effekt å f.eks. lage flere små fotolerreter som kan henge på langs eller på tvers av veggen. Bildene kan være det samme i forskjellige farger, eller det kan være forskjellige bilder, men som passer sammen på en annen måte. Hvis du synes det er vanskelig å bestemme deg, kan du eventuelt lage et stort lerretsbilde som fotocollage, som vil gi et annet og spennende uttrykk.

5 tips til ditt bilde på lerret

Her gir vi deg et par tips til ting du må huske å ha i bakhodet når du lager bilder på lerret for å få et så godt resultat som mulig. Se her:

 1. Akkurat som du omhyggelig velger ut motivet til fotolerretet ditt, må du også velge størrelsen og formatet med omhu. Store bilder på lerret ser veldig flotte ut, men krever jo litt veggplass. Hvis du gjerne vil lage store lerretsbilder, kan du måle og tegne blyantstreker på veggen der bildet skal henge. Gå så et skritt tilbake og se hvor mye det kommer til å fylle. Da slipper du å bli overrasket når bildet kommer og du skal henge det opp.
 2. Vurder om du vil lage ett stort bilde på lerret eller flere små. Store veggbilder gir en wow-opplevelse og kan tilføre rommet litt power – hvis det er plass til det. Små bilder inviterer til at man går nærmere for å se godt på bildene. De små bildene på lerret kan sammen danne en liten fortelling eller serie, så finn noen motiver som henger sammen eller lag en flerdelt veggdekorasjon av dine fotolerreter.
 3. Skal bildet ditt på lerret være i farger eller svart-hvitt? Fargene på våre bilder på lerret er alltid flotte og klare og gir liv og stemning til rommet. Bilder i svart-hvitt kan skape en annen effekt, og gir litt minimalisme til boliginnredningen din. Fargebildene dine kan du gjøre om til svart-hvitt-bilder i fotoprogrammet vårt.
 4. Hvis du vil lage et stort bilde på lerret, bør du velge et av bildene dine som egner seg til å bli forstørret. Noen bilder, for eksempel portrettbilder eller andre bilder av personer, kan virke veldig overveldende hvis de blir forstørret opp
 5. Heng opp bildet ditt det riktige stedet. Har du valgt et stort bilde på lerret, må det som sagt henge et sted hvor det er plass til det. Og hvis du velger et motiv med mange detaljer, skal det være plass til at man kan gå tett innpå og ser detaljene. Samtidig skal det også være plass til at man kan gå et skritt tilbake og se bildet i sin helhet.

Kan jeg lage bilder på lerret billig?

Man kan si at det er forholdsvis billig når du lager bilder på lerret selv. For de pengene du betaler, får du helt unik kunst til veggene dine med et motiv du selv har valgt og i den størrelsen og det formatet som passer til innredningen din. Motivet på lerretet er kanskje et av de flotteste bildene du har tatt noen gang, og nå er det forstørret og har fått en fremtredende plass i boligen din. Og alt sammen er laget på nettet uten noe styr for deg. Så når man tenker på hvor mye du får for pengene, kan man vel godt kalle det billige fotolerreter, synes du ikke?

Bilder på lerret gjør hjemmet ditt penere

Intet mindre. Hva er penere enn å ha fotokunst hengende på veggen, hvor man har tatt bilde selv, valgt formatet og designet? Lerretet levere spendt på en treramme, slik at det beholder fasongen og er enkelt å henge opp. Med et flott bilde trykt på lerretet vil du gi stuen din et nytt liv med unike og personlige kunstverker trykt på lerret.

Lag bilder på lerret selv hos CEWE

Du kan lage dine egne bilder på lerret på forskjellige måter: Du kan lage det direkte her på siden, i fotoappen vår eller i vårt gratis fotoprogram. Vi anbefaler at du lager bildene dine på lerret i programmet, hvor det er flest designmuligheter og muligheter for tilpasning.

Spørsmål til ditt eget bilde på lerret?

Skulle du ha spørsmål i forbindelse med bestillingen din av et av våre mange fotoprodukter, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice. Kundeservice svarer på e-poster og er klare ved telefonene innenfor åpningstidene.