Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julegave til mamma

Julegavetips til mamma og til kjæresten henne

Julegaver til mor og til hun som ikke ønsker seg noe

Mangler du julegavetips til mor? Kjæresten? Svigermor? Venninnen din? Vi kjenner nok alle hun som har alt og sier at hun ikke ønsker seg noe.

Julegavetips til mamma

Den beste gaven til mor er en personlig gave. Derfor er fotogaver opplagte julegaver! Her kan du finne en rekke idéer til personlige julegaver med egne bilder til din mor, eller til hun i familien eller vennekretsen som du ikke vet hva du skal gi til.

1. Giv moren din en fotobok i julegave

En fotobok er en perfekt gaveidé og du kan lage den med mange ulike tema. Det kan for eksempel være fra en felles ferie, en bok om barnebarnet, en årbok fra 2022 eller et spesielt minneverdig år. Endelig kan du scanne gamle bilder og fortelle en historie fra barndommen, lage en slektsbok eller digitalisere noen av familiens gamle dias eller analoge film, som har blitt glemt.

2. Et personlig veggbilde til mor i julegave

Hos CEWE kan du lage personlige veggbilder. Velg for eksempel et flott landskapsbilde fra en reise eller fra hytta – et sted med personlig betydning. Har det kommet et nytt barnebarn i løpet av året kan du gi henne noen koselige forstørrede portrettbilder eller familiebilder. Du kan velge mellom flere materialer til veggbildet alt etter personlig smak og stil, og etter hva som passer best inn i hjemmet der bildet skal opp på veggen.

3. Fotokalender med felles bilder er en fin julegave hvert år

Gi mor, svigermor, mormor, venninner eller hun som ikke ønsker seg noe en fotokalender i julegave. Det som er så kjekt med kalendre er at det er noe alle kan bruke. Og med personlige bilder kan den vekke glede gjennom hele neste år. Velg bilder fra i år eller lengre tilbake i tid med felles minner, morsomme øyeblikk eller de koselige hverdagsstundene, hvor hun kanskje ikke engang visste at du tok bilder.

4. Lag et personlig mobildeksel med bilde i julegave

Her hos CEWE kan du også lage ditt eget mobildeksel med bilde. Du kan sette inn et morsomt bilde av dere sammen og gi en humoristisk julegave. Eller du kan velge et bilde av barnebarnet eller deg som liten og gi en rørende gave som mor vil se og gledes over hver dag.

5. Gi et av våre mange fotogaver til mor, mormor eller venninne

Vi har en rekke personlige fotogaver å velge mellom når du skal gi unike julegaver. Ta for eksempel en kikk på:

  • Krus med bilde – så morgenkaffen eller ettermiddagsteen kan nytes med personlighet
  • Et handlenett med bilde – som er litt hyggeligere enn en plastpose
  • Pute med bilde – det setter et personlig preg på interiøret
  • Et forkle med bilde av henne selv – opplagt hvis mor er den beste kokken i familien
  • Puslespill med et koselig bilde på – en hyggelig aktivitet å gjøre sammen med barnebarna

Vi håper at du har fått noen gode julegavetips til mamma eller til hun du går og grubler over hva du skal gi til. Du kan ta en titt på hjemmesiden vår for å få enda flere gaveidéer.