Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julegave til mamma

Her finner du julegaver fra hjertet til mamma og henne.

Mangler du julegavetips til henne – enten det er mamma, kjæresten, svigermor eller venninnen din? Vi kjenner nok alle til hun som har alt og sier hun ikke ønsker seg noe. Vis at du setter skikkelig pris på henne med en personlig gave som hun garantert ikke har fra før av!

CEWE FOTOBOK

Lag en fotobok i julegave, som dere kan kose dere med å bla i sammen.
Cewe fotobok stor

CEWE FOTOBOK Stor

Vår mest populære størrelse i A4-format til alle deres beste bildeminner sammen.

fra 279.00 kr*
Cewe fotobok xl

CEWE FOTOBOK XL

Et stort og moderne format i 30x30 cm hvor bildene virkelig kommer til sin rett.

fra 669.00 kr*
Cewe fotobok kvadratisk

CEWE FOTOBOK Kvadratisk

Handy og vakkert format i 21x21 cm til julegaven til mamma.

fra 249.00 kr*

Personlige veggbilder

Et bilde med mening, pakket fint under juletreet.

Fotokalender

Julegaven som blir brukt hver eneste dag, og for hver måned hun blar om får hun et nytt bilde i gave.

Mobildeksel med bilde

Gi mamma et koselig minne å se på hver gang hun tar opp mobilen.

Fotogaver i høy kvalitet

Julegavene som er raske og enkle å lage - alt du trenger er ett bilde.

Krus

Start morgenen med en kaffekopp full av gode minner!

fra 169.00 kr*

Emaljekopp

Emaljekopp i flott retro-stil

fra 279.00 kr*

Handlenett premium

Ta dine beste minner med deg ut i verden med dette handlenettet av slitesterkt materiale.

459.00 kr*

Ravensburger-puslespill

Ravensburger puslespill med 500, 1000, 1500 eller 2000 brikker

fra 599.00 kr*

Puter

Skap en avslappet atmosfære med puter du har utformet selv!

fra 369.00 kr*

Glassfoto

Stilig dekorasjon med personlige bilder

fra 369.00 kr*

Julegavetips til mamma og kjæresten (henne)

Den beste gaven til mor er en personlig gave hun helt sikkert ikke har fra før. Derfor er fotogaver opplagte julegaver! Over finner du en rekke julegavetips til personlige julegaver med bilder til din mor, kjæresten, eller til hun i familien eller vennekretsen som du ikke vet hva du skal gi til. Uansett budsjett har vi gaven som vil gå rett i hjertet til mamma eller hun som mottar den personlige og unike gaven.

Slik lager du personlige julegaver

Julegavene til mamma og henne kan du lage helt selv i vårt gratis fotoprogram, online eller i appen vår. Her kan du gjøre deg flid med personlige bilder og detaljer tilpasset den du skal gi gaven til, eller bruke «smart bildeutvelgelse» for å plassere bildene automatisk i fotoboka. Så trenger du bare sjekke at du er enig i bildeplasseringene, også er du klar til å bestille. Det trenger ikke være vanskelig å lage en helt unik og personlig gave.

Kanskje trenger du også julegavetips til pappa og han. Du kan ta en titt på hjemmesiden vår for å få mer inspirasjon til jul, både for julegaver, julekos og juleaktiviteter.

Slik pakker du inn julegaven til mor

Ofte stilte spørsmål om julegaver til henne

Du trenger kanskje også svar på et av disse spørsmålene om julegaveønsker og julegaveidéer til henne i 2023

Det kan være en krevende oppgave å finne den perfekte gaven til kvinnen som har alt! Det er selvfølgelig alltid blomster, gavekurver og vin. Men vi vil i stedet anbefale en personlig gave - og hva blir vel mer personlig enn gaver med egne bilder og minner. Her på siden får du mange gaveidéer til kvinnen som har alt. Fra fotobøker, mobildeksler og små fine fotogaver - alle med spesielle minner i form av bilder , som har stor betydning for nettopp hun du gir gaven til.

Du kan også få inspirasjon til [gaver til venninne][cp-inspiration:magazin:gifts-for-friend].

Hva gir man hun på 50 år? Eller for den saks skyld 30, 40 eller kanskje 70 år? Når du skal finne julegaveidéer til henne - uansett om det er din mor, svigermor, tante, datter eller venninne, kan du få mange gode tips til personlige julegaver her hos CEWE. En veggkalender med personlige bilder blir hun glaf for og har daglig glede av året rundt uansett alder.

Det kan være vanskelig å vite hva jenter egentlig ønsker seg. Kanskje ønsker hun seg strømper, for det kan man alltid bruke. Eller kanskje ønsker hun seg opplevelsesgaver og tid sammen med giveren. Selvom hun ikke ønsker seg noe spesifikt, er det mange gaver som vil gjøre henne glad. Spesielt gvis de er personlige og hvis de er en overraskelse - noe hun slett ikke hadde tenkt på selv. Hvis du har en kvinne i livet ditt som ser ut til å ha alt, er fotogaver med egne bilder perfekte! De er tross alt helt unike siden de inneholder hennes personlige bilder og kanskje bilder av opplevelser dere har hatt sammen. Få inspirasjon her på siden til et veggbilde, en fotokalender eller noe helt annet.

Den beste julegaven varierer fra person til person. Det kan ofte avhenge av individuelle interesser og preferanser - spesielt hvis du går bruksgjenstander eller opplevelsesgaver. Dette unngår du hvis du lager en personlig fotogave. En fotobok med bilder av fellesopplevelser eller en reise som hun, du gir gaven til, har vært på vil bringe glede uansett alder og interesse. Det er personlige minner som alle ønsker å oppleve igjen og igjen. Den beste julegaven er nemlig den som viser at du har tenkt på mottakeren og lagt inn litt innsats. Det er tanken bak gaven som gjør den så betydningsfull. En fotobok har du nemlig lagt tanker og tid bak. Har du litt mindre tid, kan du heldigvis også lage personlige fotogave i form av et krus med bilde eller en flott fotoplakat.

Er det ikke til henne, men derimot til han kan du få idéer til julegaver til pappa.