Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julegaver til kjæresten

Syns du kjæresten fortjener en skikkelig fin julegave i år, har vi noen gode tips til deg!

Det er ikke alltid så enkelt å skulle gjøre noe spesielt ut av julegaven til dama eller typen. Om forholdet ikke er helt ferskt, har du kanskje brukt opp både sokker, undertøy, parfymer og ansiktskremer som gave. Det har jo i de fleste tilfeller vært gaver både til bursdag og valentines allerede i år! Om dette er anledningen du ønsker å slå litt på stortromma uten at lommeboka hyler, er et personlig bildeprodukt en perfekt gave. Du designer den selv og kan gi din kjære en helt unik gave de garantert ikke har fått før! Les videre for tips om unike julegaver til kjæresten.

Gaven over alle gaver – lag en fotobok til kjæresten i julegave

Fotobok med bilder av et par
Med en CEWE FOTOBOK gir du kjæresten den aller mest personlige julegaven

Minner har dere sikkert mange av! Samle dem alle i en CEWE FOTOBOK og gi kjæresten en unik gave med masse sjel! Med en fotobok kan du samle alle de beste øyeblikkene deres på ett sted. Dere kan glede dere over å bla i den sammen, og se tilbake på alt dere har opplevd. Det må jo vekke gode minner, latter og kjærlighet.

Fotoboka er en perfekt gave, uansett hvor lenge dere har vært sammen, fordi du kan velge mellom mange formater og justere antall sider avhengig av hvor stor bok du vil lage. Et lite tips fra oss er å bygge opp fotoboka til kjæresten din som en årbok fylt med bilder fra det forrige året, eller fra flere år bakover. Uansett hvordan du utformer den er vi helt sikre på at fotoboka vil treffe midt i hjerterota! Finn inspirasjon til hvordan du lager årbøker her.

En fotokalender er en praktisk og koselig julegave til kjæresten

Fotokalender med et bilde av et par som ligger på et teppe
En fotokalender med ulike bilder av dere er en åpenbar julegave som passer perfekt til det kommende året

Bursdager, familiesammenkomster, ferier, møter, sportsaktiviteter, venninnekvelder osv. – det er nok å holde styr på! Gi en fotokalender til kjæresten og gjør det enkelt – og ekstra hyggelig - å holde styr på hverdagen. Det er en gave som både er praktisk, koselig og personlig og som overrasker med nye bilder hver måned.

CEWE har et stort utvalg av fotokalendere, enten det er en veggkalender til kjøkkenet, en bordkalender til kontoret eller en liten planleggingskalender å ha i veska som passer best til din kjære. Finn ut hva som passer aller best til din kjæreste og fyll den med gode minner.

Gjør julegaven til kjæresten ekstra fin med et veggbilde

Veggbilde med en far, mor og fire barn ligger på et trebord
Gled kjæresten din med et flott veggbilde som pynter opp hjemmet

Har du et herlig bilde fra en ferie dere har hatt sammen, en festlig begivenhet eller bare et kjærlig bilde av ekte hverdagsromantikk? Finn frem favorittbildet ditt av dere sammen og få det forstørret opp til et flott veggbilde som du kan gi i julegave. Om dere har barn kan du lage et veggbilde av et bilde av dere alle sammen, eller bare barna – hvem ville vel ikke blitt glad for det?

Mulighetene er mange når det kommer til både bildevalg, materialer og rammer. Du kan nemlig lage veggbildet akkurat slik du selv ønsker det. Et godt tips er å ha stilen til din utkårede i bakhodet når du designer bildet. Da er du sikker på at det vil passe godt inn, og at det vil få en plass i hjemmet ganske så fort!

Den perfekte ekstragaven til partneren din

Par sitter i en sofa og ser på en mobil med et personlig mobildeksel
Lag raskt og enkelt en liten ekstra julegave til kjæresten

Har du allerede ordnet en gave, men mangler det lille ekstra før gaven er helt perfekt for kjæresten din? I sortimentet vårt finner du mange forskjellige bildeprodukter som er enkle og raske å lage, og som passer perfekt som en liten ekstragave, eller kanskje en kalendergave? Om du er sammen med en som må ha en kopp kaffe for å komme i gang med dagen, kan et fotokrus passe perfekt under treet. Hvis dere koser dere med spillkvelder, kan du vurdere et Ravensburger-puslespill eller en kortstokk med bilder. Eller trengs det kanskje heller et nytt mobildeksel? På hjemmesiden vår finner du et rikt utvalg bildeprodukter som er perfekte gaver til kjæresten.

Psst! Syns du det blir lenge å vente helt til julaften med å gi din kjære en julegave? Start desember på beste mulige måte og overrask kjæresten med en personlig adventskalender fylt med lekker sjokolade. Nam!

Vi håper den unike julegaven vekker glede og begeistring hos din kjære. Husk at du alltid har 100% fornøydgaranti på ditt CEWE-produkt!

Er du på utkikk etter enda mer inspirasjon til flotte, personlige julegaver? Sjekk ut vårt juleunivers, hvor du finner et hav av spennende tips til julegaver.

God fornøyelse med julegaven – og ha en riktig god jul!

Kanskje du også er interessert i dette?

Her er litt mer inspirasjon og tips for resten av familien

Slik pakker du inn julegaven til kjæresten

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK og veggbilder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få enda mer inspirasjon
  • Benytt muligheten til å lage flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK og veggbilder. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.
Din påmelding…
mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager
Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.