Plakater og fotolerreter

Veggbilder med bildene dine på favorittmaterialet ditt

Alle materialene i en oversikt

Alle materialene i en oversikt

Se de forskjellige materialene

Plakater

Plakater

Den klassiske veggdekorasjon


  • Premium plakat: Velg mellom 4 typer fotopapir i premiuem kvalitet eller Fine Art Matt.
  • Plakat XXL: Silkematt luksuspapir.
  • Selvklebende plakat: Kan fastgjøres og frigjøres flere ganger

fra 49,00 kr*
Fotolerret

Fotolerret

Ditt bilde blir til et enestående kunstverk


  • Flotte og ikke-reflekterende farger i profesjonell 12 fargetrykk
  • Trykket på høykvalitetslerret
  • Tilgjengelig i 41 formater fra 20 x 20 cm til 130 x 130 cm

fra 169,00 kr*
Hard skumplate med ditt foto

Hard skumplate med ditt foto

Store formater elegant presentert


  • Utrolig lett
  • Direkte UV-print på hard skumplate
  • Valgfritt veggoppheng

fra 169,00 kr*
Galleritrykk

Galleritrykk

Kun det beste til dine bilder


  • UV-direkte trykk på akrylglass med aluminiumsforsegling
  • Stort antall formater
  • Flere forskjellige veggoppheng

fra 299,00 kr*
Alu-plate

Alu-plate

Sett ditt personlige preg


  • Utrolig flott effekt
  • Lett, stabil og holdbar
  • Flere forskjellige veggopphen

fra 199,00 kr*
Bilde på akrylglass

Bilde på akrylglass

Flott glans og utrolig dybde


  • Akrylglasset gir en utrolig glans og dybdeeffekt som neste
    får bildet til å se tredimensjonelt ut.
  • Velg et format fra vårt store utvalg.

fra 279,00 kr*
Veggbilde på tre

Veggbilde på tre

Til naturelskere


  • Naturtro presentasjon av bildene dine
  • Unik struktur – trykket direkte på tre
  • Fås i ni størrelser, fra 20x20 cm til 80x80 cm

fra 399,00 kr*
Gallerirammer

Gallerirammer

Gi de store øyeblikkene en perfekt ramme


  • Velg mellom 18 enestående rammedesign.
  • 6 rammer til fotolerret
  • 17 flotte fargemuligheter til plakater

fra 238,00 kr*
Hexxas

Individuell, fleksibel, moderne

  • Sekskantet fotoplater i hard skumplate
  • Finnes i 18 x 15,6 og 27 x 23,4 cm
  • Fleksibel oppheng med magneter

fra 199,00 kr**

**Priser angis i en hexxas i 18 x 15,6 cm. Ytterlige priser kan finnes i prislisten.

Plakater

Plakater

Våre plakater er det perfekte valget for alle som elsker bildene sine. Hver papirtype gjør bildet ditt til noe helt unikt. Lag din egen plakat med vårt store utvalg av design og layouter.
fra 49,00 kr*
Collage

Collage

Alle dine favorittbilder på én gang: Moderne collageforslag hjelper deg å med å designe din collage sånn at den blir akkurat slik du ønsker.
fra 49,00 kr*
Fotolerret

Fotolerret

Ditt beste bilde blir til et enestående kunstverk når det trykkes på et lerret.
fra 169,00 kr*
Hard skumplate

Hard skumplate

Med ditt bilde på en hard skumplate skaper du et moderne uttrykk av høy kvalitet. Formatet imponerer med sin store stabilitet og utrolige letthet.
fra 169,00 kr*
Galleritrykk

Galleritrykk

Kun det beste til dine bilder! Først blir ditt bilde trykt med UV-trykk direkte bak 4 mm tykt akrylglass. Deretter forsegles det på baksiden med en 3 mm tykk alu-plate. .
fra 299,00 kr*
Alu-plate

Alu-plate

Bilder på aluminiumsplater er veldig populære. Når ditt bilde trykkes på en aluminimunsplate fremstår ditt bilde utroligt lett og stabilt, i tillegg til kunstnerisk.
fra 199,00 kr*
AKRYLGLASS

Akrylglass

Lag ditt eget individuelle kunstverk. Akrylglasset gir en utrolig glans og dybdeeffekt som neste får bildet til å se tredimensjonelt ut.
fra 279,00 kr*
Veggbilede på tre

Veggbilde på tre

Det skal mye til å finne en mer rustikk måte å presentere bildene dine på. Her blir bildene dine nemlig trykket direkte på tre.
fra 399,00 kr*
Flerdelt veggdekorasjon

Flerdelt veggdekorasjon

Med vår flerdelte veggdekorasjon er det enkelt å skape et personlig kunstverk. Bildet fordeles på flere deler, for eksempel på tre lerreter på samme måte som ved et tryptikon.
fra 98,00 kr*
Gi de store øyeblikkene en perfekt ramme

Gallerirammer

Gi de store øyeblikkene en perfekt ramme

Få 10% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 4 stk.

Bruk verdikoden:

NUWALLART10

Få 15% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 5 stk.

Bruk verdikoden:

NUWALLART15

Få 20% rabatt på
CEWE VEGGBILDER
Bestill 6 stk.

Bruk verdikoden:

NUWALLART20

stor ordrer
Har du en veldig stor ordre?
Har du en ordre på en verdi av minimum 5.000 kr., kontakt vennligst kundeservice og vi vil hjelpe med en god pris. Send mail til support@cewe.no eller ring på tlf. 66 82 26 60

Veggbilder – lag personlige bilder til vegg


Er du på utkikk etter nye og flotte veggdekorasjoner til hjemmet ditt? Hva med et flott plakattrykk? Du kan designe plakater gjennom nettet med dine egne personlige bilder. Et trykk kan brukes til mange steder som en unik dekorasjon på veggen, f.eks. i stua, på kjøkkenet eller kanskje på barnerommet.

Få dit eget veggbilde printet på nettet og motta den i posten noen dager senere! Det er raskt og enkelt. Se her hvordan du gjør det:

  1. 1. Velg et ønsket produkt og trykk på ’Utform her’.

  2. 2. Velg et format og en størrelse i menyen til venstre.

  3. 3. Sett inn bilde ditt eller benytt deg av motivgalleriet vårt, skriv eventuelt en tekst.
    Programmet vil automatisk vurdere om bildet ditt er i god nok kvalitet til det ønskede formatet.

  4. 4. Når du er fornøyd, trykker du på ’Legg i handlevogn’.

  5. 5. Registrer deg, eller logg inn for å bestille produktet ditt.

  6. 6. Innenfor 6-11 virkedager vil du motta den personlige veggdekorasjonen din.


Forny hjemmet ditt med flotte og personlige veggbilder


Kanskje har du flyttet eller har startet en oppussing? Da trenger man ofte nye møbler – men også nye bilder til veggene. Kanskje du bare trenger en liten fornyelse til hjemmet ditt og er på utkikk etter flotte bilder å henge opp? Uansett hva, kan du alltid finne veggbilder hos CEWE som faller i smak. Det er nemlig dine egne bilder som er kjennetegnet for alle våre veggbilder. Disse blir trykt på spennende materialer, som skumplate eller tre. Dermed får du et unikt stykke kunst til veggen og ikke masseproduserte veggbilder man ser overalt.


Lag en egen veggbilde helt fra bunden


Vær med helt fra starten av prosessen. Se her hvordan du kan starte designet av din egen plakat:

  • • Den første muligheten er også den enkleste: Velg et motiv fra designmalene våre og bestill. Enklere blir det faktisk ikke, og det er utrolig mange flotte plakat-motiver å velge mellom.

  • • Lag dit eget veggbilde med et bilde som du selv har tatt. Se gjennom alle bildene dine og se hvilke som egner seg best til å lage veggbilder. Har du kanskje et utrolig bra blinkskudd, som virkelig ville gjort seg som veggbilde? Det kan jo f.eks. være et koselig bilde av barna eller et stemningsfylt bilde fra en ferie dere har vært på.

  • • En annen måte å gjøre det på, er at du bestemmer deg på forhånd hvilket motiv du vil ha på bildet til veggen din. Da tar du bare kameraet ditt fatt og jakter etter det perfekte motivet.


Design veggbilder selv gjennom nettet


Når du lager et veggbilde på nettet kan du velge mellom mange forskjellige produkter og designs, slik at du alltid finner noe som passer akkurat til deg og hjemmet ditt. Du kan for eksempel får trykt fotoplakaten med bildene dine. Du kan velge en helt klassisk veggbilde og få den trykt i andre materialer, dom fotolerret, akrylglass, alu-plate og mange andre.

Med et plakattrykk presenterer du bildene dine på en flott og unik måte. Samtidig gir du bildene dine nytt liv og gjør dem synlige i hjemmet ditt – i stedet for at de bare ligger på datamaskinen. Uansett hvilket produkt eller format du velger, vil du alltid bli overrasket over effekten den har i hjemmet ditt når du designer et fotolerret eller en fotoplakat med bildene dine online.

Hos oss vil du alltid finne et produkt eller et format som passer til deg, uansett hvilket bilde du vil forstørre. Vi har mange forskjellige standardprodukter til forstørrelse av bildene dine samt utallige forskjellige formater og størrelser.

Når du lager et fotolerret hos oss, tilbyr vi deg alltid 100% fornøydgaranti . Hvis du mot formodning ikke er fornøyd med veggdekorasjonen din, kan du benytte deg av garantien og enten få en ny veggdekorasjon eller pengene dine tilbake.


Rask og enkel oppgradering av hjemmet med nye bilder til veggen din


Trenger hjemmet en oppgradering? Noen ganger har man bare lyst til at det skal skje noe nytt, men det er ikke alltid det er overskudd på kontoen til nye møbler eller tid til å male veggen og andre litt større ting. Det er her våre flotte veggbilder kommer inn i bildet, så å si.

Flotte veggbilder, fotolerreter og andre spennende og stemningsfulle bilder på veggene i forskjellige størrelser og formater kan oppgradere enhver boliginnredning. Det er en enkel og forholdsvis billig måte å fornye dekorasjonen av hjemmet ditt. Ta utgangspunkt i møblene du har og stilen du liker, og design selv flotte veggbilder som passer til. Det er mange fordeler ved å designe veggpynten din selv, bare se her:

  • • Du bestemmer motivet. Bruk et bilde du har på kameraet eller telefonen, og forstørr det opp til en flott dekorasjon til veggen. Alternativt kan du finne et motiv i motivgalleriet vårt eller kjøpe et motiv, så du kan lage et av de populære verdenskartene på lerret

  • • Du bestemmer også formatet og størrelsen. Vi leverer i alle de vanlige målene og litt til, så finn det som passer til deg og hjemmet ditt

  • • Alt etter hvilket materiale du velger å få trykt veggbildene dine på, kan du få et bilde som utstråler eksklusivitet (Se vårt galleritrykk, noe spennende fra en fotocollage eller noe helt klassisk som plakattrykk kan utstråle


Spørsmål til online-bestilling av veggbilder?


Selv om det er enkelt å bestille flotte og personlige veggbilder gjennom nettet, kan det jo oppstå spørsmål. I så fall kan du kontakte kundeservice som sitter parat til å hjelpe deg mandag til fredag mellom kl. 8.30 og 18.00 på telefonnummer 66 82 26 60 eller via e-mail; support@cewe.no. Bestill et veggbilde hos CEWE i dag, så mottar du snart en flott veggdekorasjon til hjemmet ditt.
Jeg aksepterer dette
Denne hjemmesiden bruker cookies til bruk i statistikk og markedsføring, herunder tracking. Ved å klikke videre aksepterer du bruken av disse. Vil du vite mer om våre cookies og hvordan du sletter dem. Klikk her.