Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

For mange er det en tradisjon å lage pakkekalender med små gaver som åpnes i dagene frem mot julaften. Noen velger å ha gaver hver dag, mens andre har ukentlige gaver som gjerne åpnes i helgen. I denne bloggartikkelen gir vi deg noen gode tips til kalendergaver, slik at du kan lage en morsom og litt annerledes pakkekalender til dine kjære.

Gavene lager du selvfølgelig ved å bruke dine egne blinkskudd, og felles for de alle er at de vil glede både store og små!

La kreativiteten blomstre i førjulstiden

Ingenting er så deilig som å roe tempoet helt ned før jul, og jobbe med noen kreative prosjekter. Med fargeblyanter fra Faber-Castell kan du eller barna lage kunstverk som kan gis bort til noen man er glad i, eller pynte på eksisterende gavelapper og kort. Velg mellom 12 fargesterke blyanter med Colour Grip for ultimat grep, eller 24 akvarellblyanter til de lekreste kunstverk. Selvfølgelig med ditt eget bilde på etuiet.

Skap ditt eget fargeblyant-sett her

Pusle frem favorittmotivet ditt

Gjør ventetiden litt kortere! Et puslespill kan stå for flere timer med underholdning, og det kommer garantert til å bli enda morsommere hvis motivet er et bilde du har tatt selv. Puslespillet er en perfekt kalendergave, og kan samle familien til en hyggelig kveld med førjulskos. Hos oss kan du velge mellom alt fra 112 til hele 2000 brikker, slik at du kan tilpasse valget etter deres tålmodighetsnivå.

Lag puslespill her

En helt spesiell spillekveld

Visste du at du kan lage bildelotto med dine egne bilder? Det kan du! Finn frem 25 bilder, og lag en kalendergave som de minste (og helt sikkert de voksne også) vil sette stor pris på. Spillereglene er enkle: Du skal finne to like bilder, og den som sitter igjen med flest par vinner. Bruk bilder av familiemedlemmer, kjæledyr og venner, og arranger en spillekveld i førjulstiden for hele familien!

Kom i gang med ditt eget bildelotto her

Julekos og varm drikke

Man kjenner virkelig på julestemningen når det er fyr i peisen, julekalenderen ruller over TV-en og det ryker og dufter herlig fra en kopp med kakao, gløgg eller en annen varm drikke. Og denne drikken kan du faktisk nyte fra en kopp du har designet selv med favorittmotivet ditt! Lag gjerne et matchende sett kopper til hele familien som en koselig adventsgave. Eller så vil nok bestemor og bestefar sette stor pris på hver sin kopp med bilde av barnebarna.

Tips: Det er også mulig å bruke barnas tegninger på koppen! Det eneste du trenger å gjøre er å skanne inn tegningen til PC-en din, og så kan du dekorere koppen med barnas fineste tegning.

Design din egen kopp her

Mobildeksel til kjæresten

Finn frem det fineste bildeminnet dere har, og bruk det til å lage et helt unikt mobildeksel! Enten det er et bilde av dere to sammen eller et fint landskapsbilde fra en tur dere har vært på, så vil kjæresten din helt sikkert sette pris på denne gaven. Mobilen har man med meg stort sett overalt, og ved å dekorere den med et godt minne blir man sendt tilbake til det fine øyeblikket bare ved å ta en titt på den.

Lag et helt unikt mobildeksel her

Adventskalendere med sjokolade

En sjokoladekalender er også en tradisjon hos mange av oss. Hva med å lage en helt unik kalender fylt med herlige sjokolader i år? Hos oss kan du nemlig designe din egen adventskalender.

Les mer her