CEWE App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner!

Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Tullegaver

Morsomme gaver

Her kan du finne morsomme gaver til han og henne. Lag f.eks. en snøkule med eget bilde - og finn enda flere idéer lenger nede på siden.

  • Mange morsomme fotogaver
  • Sett et personlig bilde i en snø- eller hjertekule
  • Finn tips på denne siden: F.eks: Klokke, tryllekrus og magnet med eget bilde
169.00 kr *

Hvordan ønsker du å bestille?

Lenger nede på siden kan du lese mer om:

Idéer til mange morsomme gaver

Leter du etter en morsom gave til han eller hun du ikke vet hva du skal gi? Her kan du lage en morsom fotogave som er helt unik og samtidig personlig, siden du setter et eget bilde på.

Ofte stilte spørsmål relatert til morsomme gaver

Leter du etter en morsom gave, har du kanskje også disse spørsmålene.

Hva med et forklæde med et billede av han selv hvis du ser etter en morsom julegave. Så kan han allerede bruke det på kjøkkenet til julefrokosten 1. juledag. Ellers kan du lage en fin CEWE FOTOBOK med bilder fra felles opplevelser i eller noen av de gamle bilder hans som du har digitalisert.

Du kan finne mye mer inspirasjon i artikkelen vår om julegaver til pappa og til han som har alt.

Er du tom for gaveidéer, da har du kommet til det rette stedet her hos CEWE. Ikke bare har vi et hav av fotogaver, men de er også alle personlige gaver. Det vil si helt unike gaver som folk ikke visste de ønsket seg, men som typisk treffer rett i hjertet. Siden de har egne bilder på som også bærer på spesielle minner. Av våre store gaver vil vi anbefale fotobøker eller veggbilder. Av de mindre gavene vil vi anbefale en personlig plakat, et innrammet bilde eller f.eks. en fotokalender. Og selvfølgelig morsomme gaver som du kan få mye inspirasjon til på denne siden. Se også vår artikkel om personlige gaver.

Synes du det er vanskeligere å finne gaver til gutter? Da kan morsomme gaver være en god idé da du overrasker og får frem en latter. Du kan få mange idéer på denne siden. Kanskje han liker å pusle puslespill, da kan du lage et Ravensburger med personlig bilde på. Eller hva med en musematte med bilde av han og vennene på som han kan ha liggende mens han gamer eller gjør lekser. Sjekk også ut vår nye, fine drikkeflaske.

Du kan også få idéer til morsomme pengegaver på denne siden som også kan være en god gaveidé.

Du kan gi pappaen din en morsom gave som du kan få idéer til på denne siden. Vi vil anbefale et mobildeksel med eget bilde – f.eks. av barnebanet eller andre som har stor betydning. Lag en fotobok med tekst og egne bilder, hvis du vil lage en fin og personlig gave. Her kan du finne inspirasjon i våre artikler om julegaver til pappa og gave til han som ikke ønsker seg noe.

bok med morsomme bilder kan være en gøy gave til han eller henne

Morsomme gaver til han og henne

Leter du etter en morsom gave til han eller hun i familien som aldri ønsker seg noe, men som du gjerne vil overraske? Eller har du en venn og dere har som tradisjon å tulle med hverandre? Da vil han bli glad for en snøkule med et selvportrett inni - eller i hvert fall vil han få seg en god latter. Det samme vil gjestene som kan stå og riste på den hver gang de er på besøk. Eller sett bildet på en veggklokke og overvej hvor det ser morsomst ut at viserne rammer nesen eller øynene.

En morsom gave til henne kunne også være en fin gave. Lag en fotobok med bilder hvor dere har det veldig gøy sammen. F.eks. fra en sommerferie som dere husker som fylt med solskinn og god latter.

termokrus som en idé til en morsom pengegave

Morsomme pengegaver

Pengegaver er de alle kan bruke, men som enkelt blir en kjedelig gave i en hvit konvolutt. Men du kan selvfølgelig gi morsomme pengegaver som til og med er personlige. Du kan lage en personlig fotogave med et morsomt bilde på og putte pengene i. Putt dem f.eks. oppi vårt termokrus med lokk på, eller sett dem i et stort café latte-krus. Du kan også lage en eske med fine kvadratiske print i og legge pengene mellom bildene. Velg noen morsomme bilder med venner og familie og hovedpersonen selv.

en julekalender med bilde av hund som eksempel på morsomme julegaver

Morsomme julegaver

Alle de morsomme gaveidéene på denne siden kan også brukes som julegaver. Så det er bare å slå seg løs i alle forslagene våre og dessuten finne alle våre fotogaver. Vil du gi en tidlig julegave? Bestill en sjokoladejulekalender med et morsomt bilde av han eller hun som du vil overraske med en morsom desembergave. Kanskje han eller hun du gir gaven til også vil syntes at det er morsomt med et bilde av hunden deres på.

Morsomme pakkelek-gaver

Hvis dere har som tradisjon å ha en pakkelek, vil du garantert gjerne finne noen morsomme pakkelek-gaver. Her kan våre morsomme ”tullegaver” være helt perfekte. Det fine med våre fotogaver er at du kan finne store og små gaver, og de er både morsomme og samtidig personlige. Har dere f.eks. pakkelek i familien kan du sette et morsomt familiebilde i en snøkule, et bilde av familiens katt på en nøkkelring, en kjøleskapsmagnet eller kanskje et bilde av bestemors kjøttboller på et krus eller en hjertepute. Kanskje du også kan finne inspirasjon på vår side om [kalendergaver][cp-gifts:inspiration:adventscalendar-gifts-seo].

10 forslag til morsomme gaver

Hva er de morsomste gavene? Personlige gaver med en morsom tvist er perfekte da de får et smil frem og samtidig viser at du har tenkt på mottakeren og lagt ned arbeid i det. Det er ikke noe vits å bruke penger i en tullebutikk på en eller annen plastikk ting som uansett havner i søpla etter kort tid.

Her hos CEWE kan du lage personlige gaver og vi har et hav av fotogaver å velge mellom. Når du setter på et bilde av han eller hun som skal få gaven, får gaven en morsom vri. Her gir vi deg 10 gode tips til morsomme gaver:

1. En snøkule med et bilde i er en veldig morsom gave til han eller hun du vil overraske og få til å le når de pakker opp gaven.

2. T-skjorte med eget bilde på - å gå rundt med et bilde av seg selv på magen er da morsomt! Veldig morsom gave til han som har mye selvironi og ikke tar seg selv så høytidelig. Eller hva med å sette et morsomt bilde av barna eller barnebarna på så er det både en søt og morsom gave som nok også vil bli litt mer brukt.

3. Puslespill som et selvportrett. Sett et morsomt portrettbilde av gavemottakeren på, som han eller hun da kan kose seg med å sette sammen. Eller finn et fint familiebilde å sette på og gi som en julegave, så kan dere sammen ha det gøy med å sette det sammen på 1. juledag.

4. Pute med bilde – så kan puten stå i sofaen med et morsomt bilde på.

5. Klokke – finn det rette bildet å sette på – F.eks. så den store viseren peker rett inn i neseboret når klokken er 9.

6. Lag et forkle med bilde av kokken på og eventuelt en morsom tekst - f.eks. "Familiens grillmester" eller "Den fineste superkokken". Du kan sikkert finne på teksten som er morsomste og som passer sammen med bildet og hun eller han som skal få gaven.

7. Pledd med eget bilde på. Har du et bilde av gavemottakeren, som sitter og sover med åpen munn eller ligger med forkjølelse på sofaen? Sett dette bilde på vårt myke og varme pledd. Det er da perfekt, når han eller hun skal slappe av.

8. Handlenett med et bilde på, som får fram et smil. Så blir selve handleturen morsom.

9. Alminnelig krus med bilde eller tryllekrus, hvor bildet først kommer frem, når kaffen eller teen helles oppi.

10. Musematte med et morsomt venne- eller familiebilde på.