Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Hjemmelagde julegaver du enkelt kan bestille på nett i helga

Mangler du fortsatt de siste julegavene? Sjekk våre tips til hjemmelagede julegaver, som både er personlige og tar kort tid å lage. Finn frem de fineste bildene dine og bestill julegavene nå!

Vil du gjerne finne en personlig julegave til mamma eller dine egne barn, men tiden er knapp og du orker ikke tanken på å begi deg ut med alle de andre som er ute og juleshopper? Vi forstår deg godt, og er klare til å hjelpe!

Hos CEWE kan du bestille alle julegavene dine på nett. Det eneste du trenger er dine egne bilder og en datamaskin eller smarttelefon, så har du snart årets hjemmelagde julegaver i boks. Les videre og få fem gode tips til julegaver som er personlige, unike og litt annerledes. Også tar de ikke lange stunden å lage heller!

Lag et personlig mobildeksel med bilde

Kjenner du en som er litt klumsete eller bare uheldig med telefonen sin? Da er vel et mobildeksel den perfekte hjemmelagde julegave. Du velger selv et bilde å dekorere det med, så telefonen kan beskyttes med stil.

Du har mange forskjellige deksler å velge mellom. Prøv for eksempel et gallerideksel eller et matt silikondeksel, som er de nyeste tilskuddene til mobildeksel-katalogen vår. Lag det flotteste mobildeksel på nett eller i vår bildeapp.

Lag et flott mobildeksel på nett eller i vår app.

Gi et puslespill med timevis av underholdning

Vi har puslespill i forskjellige størrelser alt etter hvor tålmodig mottakeren av den hjemmelagde julegaven er. Fra vårt minste fotopuslespill med 112 brikker til det største Ravensburger-puslespillet med 2000 brikker. Og hvis puslespill ikke er helt tingen, kan du også vurdere et klassisk bildelotto, som du naturligvis også lager med dine egne bilder.

Se alle våre spill og finn en personlig julegave i dag.

Kopp er en perfekt hjemmelaget julegave

Å lage julegavene selv trenger faktisk ikke kreve så mye tid eller store evner. Har du ett skikkelig godt bilde er det alt som skal til for å få en unik, hjemmelaget julegave som for eksempel et krus med bilde.

Finn frem ditt morsomste, koseligste eller vakreste bilde og få det printet på et fotokrus som en emaljekopp eller kanskje en drikkeflaske. Så kan du la den heldige mottakeren starte hver morgen med kaffe eller te fra et krus som vekker glede. Et fotokrus er julegaven som er morsom både og lage og gi.

Bestill ett eller flere fotokrus her – kanskje trenger du et selv og?

Bestill et flott veggbilde med gode minner

Det tar virkelig ikke lang tid å lage et veggbilde, som kan gjøre stor forskjell i hjemmet. Du trenger faktisk bare finne det ene bildet, bestemme deg for materiale og størrelse, og få minutter senere har du designet ditt eget, unike kunstverk. Hva med et bilde på fotolerret, bilde på akrylglass eller bilde på aluminiumsplate?

Bruk for eksempel et fint bilde av deg og barna dine eller et bilde av deg og dine søsken og bestill hjemmelagede julegaver til dine foreldre og søsken. Du kan lage veggbildet i forskjellige størrelser, alt etter hvor mye du ønsker det skal fylle rommet.

Se det store utvalget og lag et veggbilde raskt og enkelt.

Lag en fotobok i appen lynraskt

Vil du lage en fotobok som en årbok eller en babybok, kan det fort gå med mange timer til å velge ut bildene, skrive tekster og finpusse designet. Har du ikke helt tid eller tålmodighet til det kan du faktisk også lage og bestille en flott fotobok på en enkelt kveld. Hemmeligheten bak en rask, hjemmelaget julegave er å bruke innstillingen «smart bildeutvelgelse» i vår bildeapp når du lager fotoboken.

Når du skal velge ut bilder til boka kan du bruke «smart bildeutvelgelse», og la appen analysere og velge ut de beste bildene. Appen kan også fordele bildene på sidene for deg. Det er en rask og enkel måte å lage en fotobok, uansett om bildene er sortert på forhånd eller ikke. Prøv for eksempel en CEWE FOTOBOK Kvadratisk som har et mindre format som passer godt til en enkel begivenhet, som en fest eller en tur.

Last ned CEWE-appen til iPhone eller Android.

Tips: Har du lagret bildene dine i CEWE myPhotos, tar det heller ikke lang tid å lage fotobøker i vårt fotoprogram. I programmet kan bare la assistenten gjøre jobben for deg.

Vi håper at du allerede er i gang med å bestille dine hjemmelagde julegaver, og hvis ikke finner du flere fotogaver og tips til julegaver her. God juleshopping hjemme fra sofaen!

Mangler du gaver til flere?

Ta en titt på våre mange gode gaveguider og få masse inspirasjon til årets julegaver

Guider til våre 3 julegavefavoritter

CEWE FOTOBOK, fotokalender og veggbilde er våre tre største julehits. Se hvordan du lager den perfekte julegaven!

Velkomstfordel

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Unikt tilbud på ditt første kjøp av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spennende produktnyheter
  • Morsomme fotokonkurranser
  • Våre nyhetsbrev og våre nettsider er fulle av inspirasjon
  • Benytt muligheten og lag raskt flotte, personlige gaver
* Du mottar verdikodene når du har meldt deg på nyhetsbrevet. Kodene gjelder din første ordre av CEWE FOTOBOK, veggbilder og kort og invitasjoner. Ved påmelding godkjenner du vår Personvernpolicy, som du finner nederst på siden. Du kan til enhver tid melde deg av via lenken i nyhetsbrevet.

Din påmelding…

mangler kun 1 klikk

Av sikkerhetshensyn vil du snarest motta en bekreftelsesmail. Klikk på lenken for å bekrefte din påmelding og for å kunne benytte velkomstfordelene.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Det gjør du ved å klikke på lenken for avmelding nederst i nyhetsbrevet, eller i "Min konto".

Vi beklager

Det har oppstått en feil

Vi kunne dessverre ikke melde deg på nyhetsbrevet, men prøv igjen senere.