Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60

Julegaveideer: 5 fotogaver du kan bestille i helga

Finn frem dine beste bilder og la deg inspirere her!

Siste frist for bestilling av foto-julegaver nærmer seg, hvis du vil være sikker på å få dem innen julaften. Er du i tvil om hva du skal gi, så får du 5 gode julegaveidéer her som kanskje kan hjelpe deg litt på vei. Disse julegavene tar ikke mange minuttene å designe, og er en personlig, unik og litt annerledes gave å gi!

Mobildeksel

Kjenner du en som er litt klumsete eller bare uheldig med telefonen sin? Da er vel et deksel den perfekte gave. Du velger selv et bilde å dekorere det med, så telefonen kan beskyttes med stil.

Finn et stilig deksel her

Puslespill

Puslespill hadde et voldsomt comeback i det siste halvannet året som har gått, og er en alle tiders gaveidè - spesielt når du kan få printet ditt eget motiv på! Du velger naturligvis motivet selv, men som et tips er det ekstra morsomt for mottakeren med bilder av dem selv, eller kanskje et minne dere deler?

Vi har puslespill i forskjellige størrelser, alt etter hvor tålmodig man er, fra det minste på 112 brikker og helt opp til det største på 2000. Hvis puslespill blir i det mest avanserte laget kan du jo vurdere en bildelotto, som du naturligvis også designer med dine egne bilder.

Velg ditt favorittpuslespill her

Fotokrus

Finn frem ditt morsomste, koseligste eller vakreste bilde og få det printet på et fotokrus. Da kan den heldige mottakeren få en god start på dagen med morgenkaffen fra et krus som vekker glede og gode minner. Et fotokrus er gaven det både er morsomt å gi og å få.

Se vårt store utvalg fotokrus her

CEWE FOTOBOK Pure

Denne fotoboka kan du lage på ganske få minutter. Du trenger bare laste ned appen CEWE FOTOBOK Pure fra App Store eller Google Play, velge 22 bilder, forfatte en overskrift og et forord - og så er du i mål! Lag den perfekte gave med bilder fra en felles helgetur eller morsomme øyeblikk fra året som har gått, og gi boka til en du er glad i.

Hent appen her

Veggbilde

Det tar ikke lange stunden å lage et veggbilde som kan gjøre stor forskjell i hjemmet. Du trenger faktisk bare finne det ene bildet, bestemme deg for materiale og størrelse, og få minutter senere har du designet ditt eget unike kunstverk.

Lag ditt eget veggbilde her

Dette var noen av de mange gavene du kan lage hos oss. Her kan du se hele utvalget..