CEWE Fotoverden App CEWE FOTOBOK, fotogaver og mye mer

Meld deg på nyhetsbrev - få 75kr til en CEWE FOTOBOK

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
66 82 26 60
Lag en fotobok til jul Lag en fotobok til jul

Hvordan ønsker du å bestille?

CEWE Fotoverden App

  • Rask nedlasting
  • Design fotoprodukter på mobilen
  • Lagre fotoprosjekter permanent i appen
  • Testvinnende app

Last ned fotoprogram
Europas mest populære fotobok
100% fornøydgaranti
Dyktig kundeservice
Sertifisert bærekraftig
Gaver fra hjertet

Fotokalender 2022

Dine bilder – de beste julegaver

Julegaveguide

Andre populære produkter

TIPA World Awards

Besøk våre CEWE butikker

Se alle våre flotte bildeprodukter, fremkall bilder på dagen og få hjelp av våre dyktige medarbeidere.

CEWE fotoprodukter med bildene dine

Få mer ut av bildene dine!

Hos cewe.no får du mer ut av bildene dine. Vi tilbyr mange forskjellige muligheter for nettopp det, f.eks. våre testvinnende bøker der bildene dine printes rett inn i en ekte bok.

Vi tilbyr mange forskjellige typer fotoprodukter, f.eks. vår populære fotobok, hvor dine bilder printes direkte i en ordentlig bok. I tillegg kan du også lage en fotokalender og personlig almanakk, personlige invitasjoner, årbok, veggkalender, ukekalender, veggdekorasjoner, veggbilder og mye mer. Se bla. også vår anbefaling til den beste fotobok til deg.

Bilder med mobiltelefonen

Har du tatt alle bildene med mobilen din? Så se mer her om enkel bildeoverføring fra mobil til pc.

Hva er fordelen med CEWE fotoprodukter?

Fotobøker er en moderne utgave av de tradisjonelle fotoalbumene. Bildene dine og alle tekster du måtte ønske å ha med trykkes direkte inn i en bok. Du designer selv fotoboken akkurat slik du vil ha den.

Noen av fordelene med fotobok er:

  • Dine egne bilder printet ut i en ekte bok
  • Du får 26 til 154 sider med dine aller beste bilder
  • Du kan enkelt arrangere bilder og tekster på alle sidene
  • Du har ni forskjellige størrelser å velge mellom i tillegg til flere innbindings- og papirtyper
  • Når du lager fotoboken hos oss, får du tilgang til et stort utvalg maler, cliparts, rammer, m.m. i programvaren.
  • Du får 100% fornøydgaranti på fotobøkene dine

Boken kombinerer det personlige fra de tradisjonelle albumene med det moderne uttrykket i en ekte fotobok.

Fotobøkene er en fantastisk måte å samle og vise fram gode minner fra ferier, spesielle anledninger og andre opplevelser, og de er dessuten suverene som gave til venner og familie.

Skulle det mot vår formodning skje at du ikke er fornøyd med din CEWE bok eller kalender, så gir CEWE.no deg 100% fornøydgaranti både på CEWE bøkerne og på flere andre fotoprodukter, bl.a. plakater, fotolerreter og fotokalendere. Det betyr at du enten kan få et nytt produkt eller pengene tilbake.

Er du ny kunde? Få rabatt på fotobok!

Som ny kunde gir vi deg kr 75,- i rabatt på en CEWE FOTOBOK. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så mottar du en rabattkode som du kan bruke ved din neste bestilling. I nyhetsbrevet får du dessuten andre rabatter og gode tilbud på våre mange fotoprodukter.

Kom i gang allerede nå

For å kunne lage fotobok må du laste ned vår gratis programvarea. Den gjør det enkelt å velge layout og sette inn bilder og tekster slik at du får et produkt du er helt fornøyd med. I programmet kan du også lage flere av våre andre fotoprodukter som f.eks. bildeforstørrelser og invitasjoner. Hvis du trenger hjelp til å lage fotobok, kan du ta en kikk på en av våre instruksjonsvideoer som viser deg hvordan du lager en bok som passer til ditt behov. Vi tilbyr også designservice, en tjeneste som lager fotoboken for deg.

Hvis du trenger hjelp til å lage fotobøkene dine kan du se en av våre instruksjonsvideoer som viser deg hvordan du lager fotoprodukter som passer til ditt behov på best mulig måte. Hvis du ikke har lyst til å lage bøkene dine selv kan du også benytte deg av vår designservice.

Bli klar til jula 2021

Hos CEWE finner du også en lang rekke produkter som er med til å gjøre jula enda bedre. Allerede fra slutten av september kan du bestille din helt unike sjokoladekalender med ditt eget bilde på. Vi har forskjellige varianter, så du kan lage en julekalender:

Du kan unngå de litt kjedelige, generiske kortene og lage dine egne julekort med bilde, og glede familie og venner med et personlig kort. I en ellers veldig digital tid gir et kort i postkassen enda større begeistring.

Har du gått tom for gaveidéer? Da er det heldigvis også inspirasjon til personlige julegaver, julegavetips til mamma og til hun som ikke ønsker seg noe, julegaver til pappa og kalendergaver her hos CEWE, hvor du også er garantert å gi noe som vennene eller familiemedlemmene dine ikke har fra før eller får av andre. Alle produktene våre er nemlig unike, fordi du setter ditt eget bilde på.

Andre fotomuligheter

Vi tilbyr også mange andre muligheter. Du kan f.eks. downloade vår foto-app, hvor du bl.a. kan sende et postkort fra ferien. Eller du kan utsmykke ditt hjem med fotocollager og sort-hvit bilder til veggen. Endelig kan du naturligvis også lese mer om bildefremkalling: Bestill i dag og fremkall bilder hos CEWE. Vi har vunnet mange kvalitetstester for alt fra fotobøker til enkeltvise bilder i print og forstørrelser.

Kundetjeneste

Har du spørsmål om fotobøkene eller et av våre andre fotoprodukter kan du kontakte vår kompetente kundetjeneste.